Okan Buruk: "Hem takımın hem de benim performansım iyi değildi"

Okan Buruk: "Ben oyuncularıma güveniyorum. Bu bir kaza ve bu tür kazalar oluyor futbolda. Ben bunu 2000 yılında da kendi sahamızda Fenerbahçe'ye kaybederken yaşadım. Ana hedefimiz şampiyonluktu. İnşallah önümüzdeki hafta hedefimiz için daha iyisini yapacağız."

Ziyech ve Demirbay ile biz 9 kişiydik sahada. 70'e kadar beklemek çok acemice, ha bu virüslerle dolu saçma kadroyu sen getiridin hocam ama Berkan ve Kerem'i kenarda görünce gol yemeden al artık derken yine golü yedik. Bu kaçıncı değişikliği beklerken gol yemek.

Sorun şu ki, hocalık böyle maçlarda ortaya çıkıyor sayın Buruk ve bu sezon böyle maçların tümünde ama tercihlerin ama sisteminle tüy diktin. Üstelik maçlardan önce uzun izinlerin de aslında hocalığını ortaya koyuyor ya Neyse hayırlısı olsun inşallah….

sıçtım batırdım maafettim naptım ulan ben fln dersen belki özrünü kabul edebiliriz

ulan şu maçta bu oyun ne!!! her kritik virajda sıçtın, önce kobenhavn sonra sparta prag şimdi de bu
haftaya şampiyonluğu verirseniz hiçbiriniz kalmazsınız onu bil de

Hoca Ndombele, Zaha, Tete, Aurier neden hiçbir maça hazır değiller? Zaha ve Tete yi bir gram bile olsa motive edemez miydin haftalardır? Bu Vini'yi neden Bakambu'ya değiştin? Gibi gibi sorular uzar gider...

En büyük rahatlık sende olmuş bu hafta. Hafta boyunca sürekli geçen seneki son maçı hatırlattın da o maç şampiyon çıktı takım sahaya.

Böyle böyle öğreneceksin işi de hiç hoş olmadı bu gece. Hep hatırlanacak bir gece yaşattınız bizlere. Aklımıza hetirmek bile istemiyoruz ama iş ciddi haberin olsun.

O isimler renkdaş hepsi leş hiçbiri de oyunumuza uygun değil ki gördük katkı alamadık.

Oyuncular, hoca, tribün hepsi berbattı. Maç berabereyken 10 kişilik rakibe karşı bu kadar alan boşaltıp pozisyon vermek zaten rezillik. Beraberlikte şampiyon olacak takım bu kadar dan dun oynamaz. Golü yedikten sonra ise geçen sezonki Konya ve bu sezonki Hatay deplasmanlarına benzer saçmalıklar silsilesi. Absürt değişiklikler. Kim nerede oynuyor belli değil. Sonuç kaleye isabetli şut çekmeden 80 dk. 10 kişi oynayan rakibine yenildin. Haftaya şampiyon oluruz olmaya ama tüm sezona turp sıkacak bir sonuç oldu. Umarım ders olur bunlar.

Bu statta kazanmayı da geçtim 1 puana şampiyonsan ve silik bir top oynatıyorsan takıma, birileri hesap sorar, bütün kredilerini de kaybedersin hocam. 100 kişiden 90'ı bu özrü kabul etmez, kb.

Türkiyenin dört bir yanında insanlar şampiyonluk için bayraklarla bekledi. Haftaya şampiyon olacağız, buna şüphe yok ancak buruk bir sevinç olacak bugünkü rezillik sonrası

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya gol atamadin da niye gol yedin? Beraberligi bile beceremedin. Yenilmemek icin gelmis rakibe YENILDIN!!!

Yakışmadı hocam. Haftaya şampiyonluğu al. Yoksa tersi bir durumda kulüp karışır. Şampiyonluğu alıp ortamı yatıştır gözünü seveyim.

Okan hocanın bunu kabul etmesi güzel.Biz çok havalandık derbiyi önemsemedik.Ayağımız yere sağlam basmalı.Konsantrasyon diyelim..
Sırf konsantrasyon değil bu sonuç. Fiziksel cevap veremeyen oyuncular var. Bu takımda gerekli değişiklikler olmazsa 11. seneyede hüsran olur Avrupa'da ozellikle

Geri
Üst Alt