- 16 Haziran 2010
- 202.691
- 154.414
- 6.838
Okan Buruk: "Kaybettiğimiz için üzüntülüyüz, özür dileriz."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derbi maçının affı, çok iyi bir Konya maçı çıkartmamızda geçiyor. Kendinden emin, yüksek konsantrasyon ile; takım bir kere bile acaba mı dedirtmez ise derbi maçı bir süre sonra geride kalacaktır diye düşünüyorum.Okan Buruk: "Haftaya inşallah buraya şampiyon döneceğiz. Bunun için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Çok daha iyisini yapıp şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.""
DefolOkan Buruk: "Kaybettiğimiz için üzüntülüyüz, özür dileriz."
kabul edilmediOkan Buruk: "Kaybettiğimiz için üzüntülüyüz, özür dileriz."
sadece istifası sevindirirOkan Buruk: "Kaybettiğimiz için üzüntülüyüz, özür dileriz."
Hocam iyi hoş ama bunu da sizin yönetebilmeniz gerekiyor. Şu maçın hiçbir bahanesi olamaz ki zaten, tarihi bir fırsat geçmiş eline, sen 1 gol atarsan rakibin 2 gol atmak zorunda. 10 kişi kalmışlar, atamıyorsan en azından yememek gerekiyor. İp görünmüş, son 100 metre kalmış, takım kalan tüm enerjisini, odağını da bu maç için harcamayacaksa, buna ikna edilemeyecekse ne anladım ben o işten.Maçtan önce oyuncu şunu düşünüyor, 'Maç bitecek, şampiyon olacağız. Bu iş bitti.' Belki bunun baskısı veya rahatlığı ortaya çıkıyor.
özrü kabahatinden büyük.Okan Buruk: "Kaybettiğimiz için üzüntülüyüz, özür dileriz."
Sende iki dakikada satiyorsun hemen, daha dun Unal Aysal gelirse kovmak icin sebep arar diyordun takima sakip cikalim diyordun?sadece istifası sevindirir
sezon bitti önumuze bakalımSende iki dakikada satiyorsun hemen, daha dun Unal Aysal gelirse kovmak icin sebep arar diyordun takima sakip cikalim diyordun?