Okan Buruk: "Hem takımın hem de benim performansım iyi değildi"

Okan Buruk: "Kaybettiğimiz için üzüntülüyüz, özür dileriz."

Okan Buruk: "Haftaya inşallah buraya şampiyon döneceğiz. Bunun için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Çok daha iyisini yapıp şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.""
Derbi maçının affı, çok iyi bir Konya maçı çıkartmamızda geçiyor. Kendinden emin, yüksek konsantrasyon ile; takım bir kere bile acaba mı dedirtmez ise derbi maçı bir süre sonra geride kalacaktır diye düşünüyorum.

Hoca şampiyon olsak sana yazar evet ama olamazsak da sana yazar. Lütfen Konya maçını rahat kazanmak için sahaya çıkalım biz maç kitleme işini beceremiyoruz çünkü. Ankaragücü deplasmanı samsun deplasmanı gibi 2 3 0 easy win alalım yoksa kalpten gidecez yani.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçtan önce oyuncu şunu düşünüyor, 'Maç bitecek, şampiyon olacağız. Bu iş bitti.' Belki bunun baskısı veya rahatlığı ortaya çıkıyor.
Hocam iyi hoş ama bunu da sizin yönetebilmeniz gerekiyor. Şu maçın hiçbir bahanesi olamaz ki zaten, tarihi bir fırsat geçmiş eline, sen 1 gol atarsan rakibin 2 gol atmak zorunda. 10 kişi kalmışlar, atamıyorsan en azından yememek gerekiyor. İp görünmüş, son 100 metre kalmış, takım kalan tüm enerjisini, odağını da bu maç için harcamayacaksa, buna ikna edilemeyecekse ne anladım ben o işten.

Kerem d kaç maçtır sahaya bırakıyor ama ilk 11 de çıkıyor. Abdulkerim bir maç su aygırına karşı kötü oynadı hemen kestin. Üstüne köhn maçın başından beri berbattı maç zamanında müdahale etmek gerek gol yiyince herkez müdahale eder. Üstüne çok hücumcu gol demek değil

Bugünki rezillikten sonra istiyorsan konya maçında Bayern oyunu oyna yaşama sevincimizi aldınız 100 dk da

Gayet senin yüzünden oldu bunlar hoca. Geçeceksin o işleri önce baya sen suçlusun sonra da oyuncular.

bırak ya, geç bu muabbeti.

oyuncu değiştirmeyerek avrupa' dan elendik, şimdi de bu. sende egoist bir adamsın, masal anlatma

Dersini iyi çalışmamışsın demeyeceğim, hiç çalışmamışsın! O yüzden bize martaval okuma hoca!

Otur!! SIFIR!!!!

Sen oyuncu degistirmek icin neyi bekliyorsun onu acikla laga luga yapma. Hep aynisini yapiyorsun. Anlat bilelim.

Hoca Ndombele, Zaha, Tete, Aurier neden hiçbir maça hazır değiller? Zaha ve Tete yi bir gram bile olsa motive edemez miydin haftalardır? Bu Vini'yi neden Bakambu'ya değiştin? Gibi gibi sorular uzar gider...

En büyük rahatlık sende olmuş bu hafta. Hafta boyunca sürekli geçen seneki son maçı hatırlattın da o maç şampiyon çıktı takım sahaya.

Böyle böyle öğreneceksin işi de hiç hoş olmadı bu gece. Hep hatırlanacak bir gece yaşattınız bizlere. Aklımıza hetirmek bile istemiyoruz ama iş ciddi haberin olsun.

Geri
Üst Alt