Okan Buruk: "Hem takımın hem de benim performansım iyi değildi"

Hocam oyuncu değişikliği gecikmesi bu kaçıncı sahada oyun kitlenmis herkes görüyor sen uyuyorsun köhn ün kanadını felç ettiler çıkar Abdülkerim i sok bu kadar zor mu şimdi fener pusuya yattı konya paralar dökülür inşaallah fener in denizlide şampiyonlugu kaybettiği gibi bir sıkıntı başımıza gelmez

Hafta içi bas bas bağırdık

Daha biten Hiçbirşey yok

Full Konsantrasyon diye

Gördük takımın halini

Lay lay lom yapmışlar bir hafta boyunca

Artık hata lüksünüz yok

Çıkın adam gibi oynayın

Sende çık adam gibi forma dağıt

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yakışmadı hocam. Haftaya şampiyonluğu al. Yoksa tersi bir durumda kulüp karışır. Şampiyonluğu alıp ortamı yatıştır gözünü seveyim.
Valla ben şampiyon olsakta kutlama olmaması gerektigini düşünüyorum. Öbür senenin transferleri düşünülmeli. Coguyla devam etmek istiyorum diyor yok öyle bir olay

Bütün haftayı zehir etti bari tüm yılı zehir etmeseler.İstemiyorum kutlama falan heves bırakmadınız koreografiniz batsın 5-6 atarız diyenler de aklını başına devşirsin.Çık vura vura oyna.Götümüz arşa değdi.1 iq’lu mhy denen götverene tavır yapacaz diye maçı piç eden taraftarın da kafasına sıçayım.Ver desteğini sen bok mu var adamla uğraşıyorsun

Kritik hangi maçı kazandın ki azcık güçlü takımlara karşı. Bireysel yeteneklerle buraya geldik.

Sana inanan tüm insaları üzdün, umarım ciddi dersler çıkarırsın sen ve futbolcuların

Neden en olması gereken maçta performansınız iyi değildi? Senin bu maçta performans vermen lazım ki güvencduyulasın. fenere şöyle bir oyunla yenilen hocaya taraftar neden güvensin? Kopenhag’da zortladın. Prag’da zortladın. Fener maçında zortladın, en az 8-10 tane Anadolu maçı var ki zortlamak üzereyken kaliteli bir oyuncunun sahneye çıkması ile çözdün. Şimdi sence bu taraftar güvenir mi sana? Haftaya şampiyonluğu verme ihtimalimizi düşünen en az bir 90% var şu anda. Yalı çocuğundan giden sağlam bir prim çantasının bizi şampiyonluktan edebilir. Ve görünen o ki sen buna karşı hiçbir aksiyon alamazsın. Umarım takım biraz gününde olur haftaya

Neden en olması gereken maçta performansınız iyi değildi? Senin bu maçta performans vermen lazım ki güvencduyulasın. fenere şöyle bir oyunla yenilen hocaya taraftar neden güvensin? Kopenhag’da zortladın. Prag’da zortladın. Fener maçında zortladın, en az 8-10 tane Anadolu maçı var ki sırtlamak üzereyken kaliteli bir oyuncunun sahneye çıkması ile çözdün. Şimdi sence bu taraftar güvenir mi sana? Haftaya şampiyonluğu verme ihtimalimizi düşünen en az bir 90% var şu anda. Yalı çocuğundan giden sağlam bir prim çantasının bizi şampiyonluktan edebilir. Ve görünen o ki sen buna karşı hiçbir aksiyon alamazsın. Umarım takım biraz gününde olur haftaya
Götümüz kalktı

Zaha, Kerem D., Ndombele daha uzar bu liste bu adamlar tüm sezon antrenman yaptı ama hala fiziksel olarak hazır değiller. Oyuncularla iyi geçinmek için tembelliğe izin veriliyor sanki.

Tekrar edelim yallah rizeye.
Şampiyonluk maçında topu yiyeceksiniz son maçınız gibi çıkacaksınız. Rehavete kapılmış paşalarımız.

Vallahi oyuncularin performansına etki edemez ama yaptığı oyuncu ve taktik değişiklikler rezalet otesiydi. Amatör de böyle hata yapılmaz.

Icardi, vinicius, tete, zaha kerem, barış aynı anda sahada olursa topu kim getirecek ön tarafa hocam.

25 dakika vardı golü yedigimizde. Bu derece kötü yönetilmez. Haftaya şampiyonluğu kaybetsek ilk başta senin kelle gider.

Geri
Üst Alt