Okan Buruk: "Hem takımın hem de benim performansım iyi değildi"

Final maçlarında inanılmaz beceriksizsin, genel anlamda iyi hocasın ama o kadar. 100 puan gibi şeyler çok önemli değil çünkü İsmail Kartal da o puanı aldı. Bugün evren Turhan başımızda olsa o bile bir 85 puan falan toplardi ligde zaten rekabet yok.

2000 senesindeki maci nasil referans alirsin be adam ! Tek kale oynadik o gun biz, gayet de kacirdik sac bas yolundu ama top o kaleye girmedi. Adamlarin atagi dahi yoktu elle tutuluru. Bugun gayet pasif, yan pas geri pas oynayan atagi olmayan sutu olmayan bir takim vardi ve sen izledin.

Hem takimi hazirlayamamissin hem de motive edememissin. Yetmemis, kotu oynayanlari gorup mudahale bile etmedin devre arasinda. Hadi ettin diyelim, artik gina geldi ayni isimlerle ayni seyi denemenden. Berkan'i atiyor oyuna. Gecen hafta gol attiya "Galatasaray kariyerinin ilk lig golunu" saniyor ki yine atar, yine yapar biseyler. Sen gol istiyorsan, gol ariyorsan alacagin adamlar belli. Oynaman gereken oyunda.

Bize karsi bu futbolu oynayan 3 takima da yenildik; Kopenhag, Prag ve simdi bu sebelekler. Sorun galibiyet falan degil, su iti kopegi konusturman yetmemis gibi izlemen hoca. Bu 3 macta kritik maclardi ve hepsi fiyasko oldu hadi Bayern'i saymayalim ki iyi oynadigimizi dusunuyorum o mac. Kalanlari tram bir fiyasko. Yapilan transferlerde, hepsi istedigin isimlerdi, fiyasko orani %80. Su sampiyonluk gelsin hele, umarim dogru duzgun isler yapacak isimler girer yonetimede.

Şimdi sakin kafayla düşünüyorum rakip 10 kisi biz bir gol atsak rakip 2 gol atmak zorunda ki 10 kişiler biz ne yaptık 25 den 60 a kadar gol atmak için.
Neden bekledik 25 de al hücum oyuncularını saldırt takimi gol de yesen çıkarırsın 60 a kadar neyi bekliyorsun .
Neden 60 65 de değişiklik hep ayni olay ayni sonuç.

Hocam bugün city bile son maça sampiyonluk kaldığı için 2-0 dan maç 2-1 olunca bir panik yaptı 3.gole kadar

Bu topçular insan haftaya da stres yapacaklar o yüzden herseyi son maça bırakmamak lazım kazara Konya bir kornerden gol bulsa o topçular toparlanıp golü atabilecek mi ?

Senin eline fırsat gelmiş vur geç neyin şampiyon olduk havası bunu sağlayacak sensin haftaya göreceğiz neler olacak umarım bu maçı unutturursunuz çabucak maçı bitiririz sonra egleniyormusunuz tatile mi gidiyorsunuz ne haliniz varsa görün takımdan nefret ettik sayenizde uzun süre maç görmek istemiyorum emeği geçen herkese tesekkurler

Okan Buruk: "Bu sene kim şampiyon olamazsa onu başarısız sayamazsınız. Çok emek var. Bu emeğin karşılığında da güçlü ve başarılı bir Galatasaray var. Bunu da ligde oynadığımız karşılaşmalarda gösterdik."

bu ne

Okan Buruk: "Bu sene kim şampiyon olamazsa onu başarısız sayamazsınız. Çok emek var. Bu emeğin karşılığında da güçlü ve başarılı bir Galatasaray var. Bunu da ligde oynadığımız karşılaşmalarda gösterdik."

bu ne
Ne diyor ya bu?? Sampiyon olamazsan basarisizsin! Bu kabullenmis aga kovulmali

Okan Buruk: "Zaten maç öncesi 6 puanlık avantaj da bu tür kazalara karşı bizim için bir güvenlikti. Geçen sene de deplasman da şampiyonluğumuzu ilan etmiştik. Bu sene de öyle olacak inşallah. Gelecek hafta Konya deplasmanında bugünün çok saha iyisini yapacağız."

Okan Buruk: "İsmail Hoca bana farklı konuştu. Burada ne söyledi bilmiyorum. İki takım da çok başarılı devam ediyor dedi."

Bunu dedi mi gerçekten. Sen burdan şampiyonluğu ver daha bu takımın stadının yanından gecemezsin

Açıklamaya bak, ezik İsmail bile konuşmuyor böyle

Olasi bi konya faciasinin yolunu yapior simdiden, ki burdan sampiyonluk giderse kovulmalidir, lami cumu yok

Takımda rehavet mi vardı?

Okan Buruk: "İkinci yarı iyi başladık aslında. Oyunu rakip yarı sahaya yıktık. Ondan sonra üretme sıkıntısı çekerken Kerem Aktürkoğlu'nu düşündük. Kerem Demirbay 2 hafta önce kasık sakatlığı geçirdi ve eski performansına bir türlü dönemedi, o yüzden onu da çıkardık.

Rakibe pozisyon vermemiştik ve duran toptan gol yedik. Risk aldık, 2 forvet ve 2 kanatla oynadık ama sonuç gelmedi. Kendi performansımızın altında kaldık. Önümüzdeki hafta daha iyisini yapacağız."

Okan Buruk: "Çok erken 11'e 10 oyun oldu. Maçın genelinde rakibimizin de bizim de çok az pozisyonumuz var. İki takımda birbirine pozisyon vermedi. İlk maçta da bunu görmüştük. O yüzden bir takım diğerine üstünlük kurdu veya taktik zeka konusunu iki takım için de ortaya koyamam. Çünkü 11'e 10 oyun oynandı."

Okan hocanın yanına daha iyi yardımcılar lazım. Fatih hocada yanlış yardımcı tercihleri yüzünden başarısız olmuştu.

Geri
Üst Alt