İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.529
- 3.925
- 1.278
Okan Buruk: "Her mevkide iki tane iyi oyuncumuzun olması gerekiyor. Bu sene Avrupa'da iyi sonuçlar almak istiyoruz."
Hele şükür ağzından şunları duyduk ya devam hocam konuş konuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Buruk: "Her mevkide iki tane iyi oyuncumuzun olması gerekiyor. Bu sene Avrupa'da iyi sonuçlar almak istiyoruz."
Kohn zaten gonderilmeli, hala durmasi ayip.Bunu tutup Köhn'ü gönderirsen yine eksiyle başlarsın sezona
Okan Buruk: “Victor Osimhen yorulduğu an çıkmak istiyor ama Mauro Icardi 90 dakika sahada kalmak istiyor.”
Okan Buruk: “Victor Osimhen yorulduğu an çıkmak istiyor ama Mauro Icardi 90 dakika sahada kalmak istiyor.”
Köhnü gönder bakalım nasıl fener sampiyon oluyor karmadanKohn zaten gonderilmeli, hala durmasi ayip.
Önce Zaniolo gitmeli, bunlardan birini tutacaksan Köhn'ü tutacaksın. Tempo yapmak istediğin maçlarda kullanacağın bir kanat alternatifi en azından gider gelir eli belinde ilerde beklemez.Kohn zaten gonderilmeli, hala durmasi ayip.
Demese de 4 oyuncu alınacağı belli4 transfer dedi mi harbiden ya ?
Elde var zaten iki bek, Kohn dortlu savunmada isi yok 3. bek oyuncusu olarak, ileri tarafta oynatirim dersen orasi icin de cok duz ve zayif. Zaniolo ondan her turlu daha iyi bir futbolcu on taraf icin.Önce Zaniolo gitmeli, bunlardan birini tutacaksan Köhn'ü tutacaksın. Tempo yapmak istediğin maçlarda kullanacağın bir kanat alternatifi en azından gider gelir eli belinde ilerde beklemez.
ben çünkü orta saha için hiç ihtimal vermiyordum da hocada gelişme var gibi iyi anlamda.Demese de 4 oyuncu alınacağı belli
Kaleci
Stoper
Sağ bek
Orta saha
Tabii gönderilmesi istenenler gönderilebilirse
10 numara isteniyor her türlü, fırsat transferi gibi. En kötü ilkay denenmeli ve alınmalı yahut DK oynamk isteyen ama takımında yeterince şans bulamayan birisi kiralanmalı.ben çünkü orta saha için hiç ihtimal vermiyordum da hocada gelişme var gibi iyi anlamda
vallla ben orta saha isteyeceğini sanmıyordum ama haklı çıktın hoca bu ihtiyacın farkına varmış sanırımDemese de 4 oyuncu alınacağı belli
Kaleci
Stoper
Sağ bek
Orta saha
Tabii gönderilmesi istenenler gönderilebilirse