GSC Haber Okan Buruk: "Herkes bizi şampiyon ilan etmişti ama bugün öyle olmadığını gördük"

Samsun hocası olsam o görüntüleri açar takıma gösterirdim derdim ki bunlar bizi şaklaban yerine koyuyor bunlara ders verin. Sanırım böyle de yaptı.

Gereksiz yere karşı takımı gaza getiriyor.
Farzedelim haftaya yine absurd bir şekilde puan kaybı yaşadık, sarı kart gördü osimhen. Son hafta bu herif şampiyonluğu verir maazallah

Doğru diyor oyuncuyu hazırlamak zordur
Ben orda değilim ama
Her fizikli Anadolu deplasmanında mağlup olduk
Bunu bir cevaplasin

Doğru diyor oyuncuyu hazırlamak zordur
Ben orda değilim ama
Her fizikli Anadolu deplasmanında mağlup olduk
Bunu bir cevaplasin
Doğru demiyor eger oyuncuyu hazirlayamiyorsa ozaman hazir olan adamlari oynatır elinde oyuncu var ,goztepe maci gibi yap enazindan hoca birsey yapmis denir ,boyle yapınca herkes hocaliginu sorgular ki hakediyor

Şu maçın bu halde olmasının sebebi oyuncular değil sensin dayı bu kadar oyuncular güvenmemen gerektiğini bir kere öğrenemedin.
Sane denilen alma herifi 20. dakikada oyundan çıkarmalıydın. Bir değil iki değil bu kaç arkadaş ısınırken bile herif jogging yapıyor sallana sallana yapıyor birde.

Ayrıca bu takım cepheyi gördüğünde 3 tane pozisyonu neden şut çekmek yerine pas atayım mallığına girişiyor.
Salaklar geri geri kaçıyor bizim aptallar topu alıp dikine gidip eğiliyor.

Bu takıma kaleyi görünce vurun taktiğini nasıl veremiyorsun. Bu artık kabak tadı verdi.

Doğru demiyor eger oyuncuyu hazirlayamiyorsa ozaman hazir olan adamlari oynatır elinde oyuncu var ,goztepe maci gibi yap enazindan hoca birsey yapmis denir ,boyle yapınca herkes hocaliginu sorgular ki hakediyor
Kimi oynatirsan oynat bu maçı kazanamazdik
Zaten sorun hazırlanmakta da degil
Kocaeli
Konya
Trabzon
Samsun
Gibi hatırı sayılır her deplasmanda içimizden gectiler
Hep aynı oyun hep kötü futbol at osimhene barışa kossunlar futbolu
Bu takımın deplasman oyunu yok
Rakip fizikli temasliysa bitti geçmiş olsun

Takım maç seçiyor maalesef.Dünyada bütün takımların başına geliyor bu olay.

1000226548.webp

Geri
Üst Alt