- 28 Mayıs 2011
- 10.678
- 10.169
- 1.838
Yo sallamıyordum. Direk yapıştırıyordum.Noldu dostum keremı desteklıyoruz diye sallıyordun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yo sallamıyordum. Direk yapıştırıyordum.Noldu dostum keremı desteklıyoruz diye sallıyordun
Samsun hocası olsam o görüntüleri açar takıma gösterirdim derdim ki bunlar bizi şaklaban yerine koyuyor bunlara ders verin. Sanırım böyle de yaptı.
Doğru demiyor eger oyuncuyu hazirlayamiyorsa ozaman hazir olan adamlari oynatır elinde oyuncu var ,goztepe maci gibi yap enazindan hoca birsey yapmis denir ,boyle yapınca herkes hocaliginu sorgular ki hakediyorDoğru diyor oyuncuyu hazırlamak zordur
Ben orda değilim ama
Her fizikli Anadolu deplasmanında mağlup olduk
Bunu bir cevaplasin
Ders alsa nolcak. Bu adam takımı çalıştırmayı bilmiyoki. Birinden bilmediği işi yapmasını beklemeyinTüm haftamızı sevdin sağol.Zaten bir bok oynamıyorduk ama rezil olmuyorduk onu da becerdin.Bir gram ders aldığın yok sürekli ders diyorsun
Kimi oynatirsan oynat bu maçı kazanamazdikDoğru demiyor eger oyuncuyu hazirlayamiyorsa ozaman hazir olan adamlari oynatır elinde oyuncu var ,goztepe maci gibi yap enazindan hoca birsey yapmis denir ,boyle yapınca herkes hocaliginu sorgular ki hakediyor
Sezon bitimi olduğu için o bahane şu an kullanılamazBu sefer ders almamis mi?
kim diyor ki ? daha önce forumda bu konuda ne yazdığınızı görmedim o yüzden soruyorumDostlar tekrar sordum. Daha önce söylediğim gibi kesin olarak Okan Buruk ile uzatılmayacak diyor. İnşallah kurtuluyoruz