GSC Haber Okan Buruk: "Herkes bizi şampiyon ilan etmişti ama bugün öyle olmadığını gördük"

Tövbe estafrullah
Her maçı böyle izlemekten bıktık üstad :

17798 (22).webp

Asıl taştaşı eğer şampiyon yapabilirse ozaman geçecek.
İhihihihi, Okan Buruk istifa diye tezahürat yaparak aklınca dalga geçecek. Sanki şu rezaletler hiç yaşanmamış gibi.
Yahu şampiyon yapan adamın o kadar hakkı olur ona bir şey demem

Ama şu açıklamalar fecaat

Laa şampiyon ilan eden kendinsin yaa

Taraftara açık idman yaptıran sen değil misin

Sen desen ki takım üzerindeki ciddiyet ve konsantrasyon dağılır bunu yapmamalıyız

Yönetim senin lafının üzerine bunu yapabilir mi

Bu nasıl bir savunma şaka gibi

Kim ilan etti abi şampiyon seni

İlan ettiler diye konsantrasyonun mu dağılıyor

Nedir yani

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takımın hocası sensin, başkaları şamp ilan ediyorsa sen akıllarını başlarına getireceksin.

Skoru almışsın kapan kontra kovala ya, niye top sende niye ısrarla oyuncuların çıkarken top kaptırıyor.

Hiçbirşeyin sorumluluğunu almıyor bir de ben demiştim diyor hadi ordan ya

Bu takımın hocası sensin, başkaları şamp ilan ediyorsa sen akıllarını başlarına getireceksin.

Skoru almışsın kapan kontra kovala ya, niye top sende niye ısrarla oyuncuların çıkarken top kaptırıyor.

Hiçbirşeyin sorumluluğunu almıyor bir de ben demiştim diyor hadi ordan ya

Anlamadığım bir konu da bu.

Avantajlı skoru aldığımız halde niye hep arkada eksik yakalanıyoruz. Ne gerek var o kadar basmaya anlamıyorum.

Bu kadar yemek yeme hocam biraz kilo ver. Biraz çalış örnek ol.

Ulan kim ne ilan ederse etsin!!

Isine odaklansana?! O ilan edenler hayatlarindan verip destek veriyor, kac katini kazanip bunu mu soyluyorsun

Sonra soyunma odasi konusmalari videolari var.Fener maci motivasyonu neden bu maca tasinmiyor? "Herkes sampiyon ilan etti, oyle olmadigini gorduk..."rakipten su cumle gelir normalde.

Herkes ilan etti...e o zaman deseydin baskanina, megafonlu tribun liderine "yapmayin acik idman, kutlamaa gibi olur" vs deseydin , veto etseydin?? Yumruk sovlar konustu o gun?

Asiri kizginim ya
En başta kendi bitti sandı ya açıklamalar falan laf olsun diye

Maç sonu bunları diyeceğini de biliyorduk zaten

Arkadas haftaya sampiyon olsak dahi bu sampiyonluk.öyle tadsiz tuzsuz olacak ki cok rezil bir sezon oluyor bizim icin, rakibin öyle kötüki sampiyon olmaya korkuyor, okadar sacma ve gereksiz puanlar kaybettik ki hic birseyle aciklanmaz.

Arkadas haftaya sampiyon olsak dahi bu sampiyonluk.öyle tadsiz tuzsuz olacak ki cok rezil bir sezon oluyor bizim icin, rakibin öyle kötüki sampiyon olmaya korkuyor, okadar sacma ve gereksiz puanlar kaybettik ki hic birseyle aciklanmaz.
Ya içeride 10 kişi fenere kaybeder ya da samsundan dört yer. İlla bir yol bulur hevesleri kursakta bırakacak sayın hocamız

Aslında başımızda düzgün kaliteli ve gs li yonetim olsa bu maç cok guzel oldu..köprüden once son çıkış oldu aslinda ama gorebilene ,goremezsen seneye neler olacak gosterdi

tamam az sakinleş renktaş abartma hiç de rezil bi sezon falan değil gayet normal bi sezon hatta

geçtiğimiz 3 sezondaki galibiyet oranları ve toplanan puanlar asıl anomaliydi,

bu sene biraz normalleşti lig. velhasıl bu maçın böyle sonuçlanması tam bir rezillik ama bu sezon rezillik demek değil. üstelik 4. şampiyonluk gelecek HAYVAN GİBİ sevinmeyen toptur

Gitsin diyenlere kicimla guluyorum ama bu lafi soyleme hakkini da sen veriyorsun. Allah askina bi cuval inciri heba etme. Cocuktum, 4 sene ust uste sampiyonluk gordum. 40 yasindayim, yine gorecegim insallah. Benim korkum gelecek yillar icin. Az biraz gelistir kendini. Cok basarilisin, ama her sene ayni hatalari goruyoruz. Midem kaldirmiyor.

Geri
Üst Alt