Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.300
- 68.531
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mod engellenmiyorüyenin adına tıkla
yok say'a tıkla
bu kadar
Yahu şampiyon yapan adamın o kadar hakkı olur ona bir şey dememAsıl taştaşı eğer şampiyon yapabilirse ozaman geçecek.
İhihihihi, Okan Buruk istifa diye tezahürat yaparak aklınca dalga geçecek. Sanki şu rezaletler hiç yaşanmamış gibi.
öff çok kötüymüş bu bilmiyordum engellenemediğiniMod engellenmiyor
Bütün işi ateşe benzin döküp, kenara geçip çekirdek citleyerek izlemek.Valla mecburen Recep'i engelleyeceğim ya bir insanın mesajından açtığı başlığa kadar her şey mi sadece ortalığı karıştırmak için olur
Biliyordunöff çok kötüymüş bu bilmiyordum engellenemediğini
Bu takım şampiyon olana kadar övmeyin şampiyonsunuz demeyin. Bunların tehavete girmesi 5 dakika, öyle relax bir takımGS şampiyon oldu olacak diyenler suçluymuş, okanlık bi durum yok beyler dağılın. Bu adam normal değil yav.
Bu takımın hocası sensin, başkaları şamp ilan ediyorsa sen akıllarını başlarına getireceksin.
Skoru almışsın kapan kontra kovala ya, niye top sende niye ısrarla oyuncuların çıkarken top kaptırıyor.
Hiçbirşeyin sorumluluğunu almıyor bir de ben demiştim diyor hadi ordan ya
En başta kendi bitti sandı ya açıklamalar falan laf olsun diyeUlan kim ne ilan ederse etsin!!
Isine odaklansana?! O ilan edenler hayatlarindan verip destek veriyor, kac katini kazanip bunu mu soyluyorsun
Sonra soyunma odasi konusmalari videolari var.Fener maci motivasyonu neden bu maca tasinmiyor? "Herkes sampiyon ilan etti, oyle olmadigini gorduk..."rakipten su cumle gelir normalde.
Herkes ilan etti...e o zaman deseydin baskanina, megafonlu tribun liderine "yapmayin acik idman, kutlamaa gibi olur" vs deseydin , veto etseydin?? Yumruk sovlar konustu o gun?
Asiri kizginim ya
Ya içeride 10 kişi fenere kaybeder ya da samsundan dört yer. İlla bir yol bulur hevesleri kursakta bırakacak sayın hocamızArkadas haftaya sampiyon olsak dahi bu sampiyonluk.öyle tadsiz tuzsuz olacak ki cok rezil bir sezon oluyor bizim icin, rakibin öyle kötüki sampiyon olmaya korkuyor, okadar sacma ve gereksiz puanlar kaybettik ki hic birseyle aciklanmaz.
Arkadas haftaya sampiyon olsak dahi bu sampiyonluk.öyle tadsiz tuzsuz olacak ki cok rezil bir sezon oluyor bizim icin, rakibin öyle kötüki sampiyon olmaya korkuyor, okadar sacma ve gereksiz puanlar kaybettik ki hic birseyle aciklanmaz.
Anlamadığım bir konu da bu.
Avantajlı skoru aldığımız halde niye hep arkada eksik yakalanıyoruz. Ne gerek var o kadar basmaya anlamıyorum.