GSC Haber Okan Buruk: "Herkes bizi şampiyon ilan etmişti ama bugün öyle olmadığını gördük"

Gitsin diyenlere kicimla guluyorum ama bu lafi soyleme hakkini da sen veriyorsun. Allah askina bi cuval inciri heba etme. Cocuktum, 4 sene ust uste sampiyonluk gordum. 40 yasindayim, yine gorecegim insallah. Benim korkum gelecek yillar icin. Az biraz gelistir kendini. Cok basarilisin, ama her sene ayni hatalari goruyoruz. Midem kaldirmiyor.
Al benden de o kadar

Yahu bir yere gitme gitme lan mübarek

Ama biraz kendini geliştir yaaa

Her şeyi ben bilirim havasından çık

Ekibini değiştir adam ekle yeni

Bu seni küçültmez tam tersi büyültür

Biraz disipline önem ver artık

Kendini gel yaaa

Her maç değişiklikler fecaat

Sene başında takım planlamasını doğru yap

Geliştir laa kendini

Arkadas haftaya sampiyon olsak dahi bu sampiyonluk.öyle tadsiz tuzsuz olacak ki cok rezil bir sezon oluyor bizim icin, rakibin öyle kötüki sampiyon olmaya korkuyor, okadar sacma ve gereksiz puanlar kaybettik ki hic birseyle aciklanmaz.
Bütün maç tek kale oynarsın. Direğe çarpar, rakibin orasına burasına çarpar girmez. Ters 1 gol yer yenilirsin. Bu kadar tatsız olmaz ama. Bu sene artık iyice içimiz bayıldı.

tamam az sakinleş renktaş abartma hiç de rezil bi sezon falan değil gayet normal bi sezon hatta

geçtiğimiz 3 sezondaki galibiyet oranları ve toplanan puanlar asıl anomaliydi,

bu sene biraz normalleşti lig. velhasıl bu maçın böyle sonuçlanması tam bir rezillik ama bu sezon rezillik demek değil. üstelik 4. şampiyonluk gelecek HAYVAN GİBİ sevinmeyen toptur
Kardes suan sampiyonluk kutlamak varkene düstümüz duruma bak, yav bu sezon yeminle insani futboldan sogutur, iki üc tane zor rakibin olur cok zor bir sezon gecirirdin birsey demezdim, bir sonradan ts ortak oldu yarisa onlarda havuluyu tekrar atti öyle dandik bir lig ki öyle amatör rakiplerin varki destek gördü halde senle yarisamiyor, su maca insan bu takimi nasil hazirliyamaz? Nasil 4 tane yer? Yenemiyorsa yenilme ne var yani bunda? Her maci kazanmamiz mi gerekirdi?

Maç sonları sen sus ya lütfen

Suclu taraftardir. Hatamizdan ders cikarip haftaya taraftarlar olarak sampiyonlugu getirecegine inancimiz tamdir

Dünyanın parasını sen aliyorsun takımı motive etme için ne anlatiyorsun

Sane güldü diye haftaya oynatmada bak ne oluyor gör sen

Okan Buruk: "Fenerbahçe maçı sonrası altını çizmiştim, 'Şampiyon olmadık, önümüzde 3 maç var' demiştim. Hafta içinde antrenmanlarda oyuncularımız o konsantrasyonu gösterdiler ama oyun içinde bugün birçok yerde çok hata yaptık. 'Nasıl olsa şampiyon olduk' psikolojisinden de olabilir."

Okumadım alttan ders mi alıyomuş finallere az kaldı çünkü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt