Berke Cüce
Parçalı Üye
- 22 Ağustos 2024
- 3.589
- 2.442
- 998
4 senenin son 3 senesinde şampiyon olabilmek için can çekiştik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veysel abi 4 yıl üst üste şampiyon olan Fatih Terim dışında başka hoca da yok amaArtık futbol izlemek istiyorum. Bam güm ne oynadığı belli olmayan takımı izlemeye tahammülüm kalmadı. Bu kadar para harcayan başka bir hoca olmamıştır arkasında durduğun yönetim ilk fırsatta seni yollayacaktır.
Sarper reis son dönemde çok doyumsuz bir toplum oldu. 3 yıldır yaptığım apartman yöneticiliğini en son geçen ay sonu sırf bu yüzden bıraktım "bir şey yapılıyor, millete yetmiyor anında daha fazla şey". Üzerimden acayip bir yük kalktı. Şimdi diyorum ne çekmişim. Kafa rahat edince, kendi işimde bile verimim 4-5 kat arttı.Veysel abi 4 yıl üst üste şampiyon olan Fatih Terim dışında başka hoca da yok ama
Apartman yöneticiliği işi tam yeni emekliye ayrılmış adam işi Murat abi zatenSarper reis son dönemde çok doyumsuz bir toplum oldu. 3 yıldır yaptığım apartman yöneticiliğini en son geçen ay sonu sırf bu yüzden bıraktım "bir şey yapılıyor, millete yetmiyor anında daha fazla şey". Üzerimden acayip bir yük kalktı. Şimdi diyorum ne çekmişim. Kafa rahat edince, kendi işimde bile verimim 4-5 kat arttı.