GSC Haber Okan Buruk: "Hiç merak etmesinler, eksiklerimizi tamamlayacağız"

4 senenin son 3 senesinde şampiyon olabilmek için can çekiştik

Artık futbol izlemek istiyorum. Bam güm ne oynadığı belli olmayan takımı izlemeye tahammülüm kalmadı. Bu kadar para harcayan başka bir hoca olmamıştır arkasında durduğun yönetim ilk fırsatta seni yollayacaktır.

Artık futbol izlemek istiyorum. Bam güm ne oynadığı belli olmayan takımı izlemeye tahammülüm kalmadı. Bu kadar para harcayan başka bir hoca olmamıştır arkasında durduğun yönetim ilk fırsatta seni yollayacaktır.
Veysel abi 4 yıl üst üste şampiyon olan Fatih Terim dışında başka hoca da yok ama

Kaliteli kadromuz falan yok. Kadromuzda kaliteli oyuncular var sadece. İkisi farklı şeyler.

Kaliteli kadro, her mevkide birbirini yedekleyebilen, benzer seviyede oyunculardan oluşan kadrodur.

Bizim santrformuz Osimhen, yedeği Halil Dervişoğlu.
Sağ stoperimiz Davinson, yedeği Arda Ünyay.
10 numaramız yok.
Yedek sol stoperimiz yok.
Yedek sol açığımız yok.

hangi kaliteli kadro?

5. Senene girerken biz senden olgunlasmani bekliyoruz, sen eler yapiyorsun yaw? Arkadas, hazirlik macinda bile hakemle ugrasip kart goruyorsun. Sonra cocuklari 91. Dakikada iki dakika icin oyuna sokuyorsun. Ne goreceksin iki dakikada? Ustune mac sonu gidip bu aciklamayi yapiyorsun. Olmuyor boyle hoca.

Veysel abi 4 yıl üst üste şampiyon olan Fatih Terim dışında başka hoca da yok ama
Sarper reis son dönemde çok doyumsuz bir toplum oldu. 3 yıldır yaptığım apartman yöneticiliğini en son geçen ay sonu sırf bu yüzden bıraktım "bir şey yapılıyor, millete yetmiyor anında daha fazla şey". Üzerimden acayip bir yük kalktı. Şimdi diyorum ne çekmişim. Kafa rahat edince, kendi işimde bile verimim 4-5 kat arttı.

Sarper reis son dönemde çok doyumsuz bir toplum oldu. 3 yıldır yaptığım apartman yöneticiliğini en son geçen ay sonu sırf bu yüzden bıraktım "bir şey yapılıyor, millete yetmiyor anında daha fazla şey". Üzerimden acayip bir yük kalktı. Şimdi diyorum ne çekmişim. Kafa rahat edince, kendi işimde bile verimim 4-5 kat arttı.
Apartman yöneticiliği işi tam yeni emekliye ayrılmış adam işi Murat abi zaten

Çalışan adamın yapabileceği bir şey değil mental olarak

Çok rahatladım şuanda. Siz de boş yere kendinizi geriyorsunuz beyler.

Valla hocam bizlil bişey yok, bu seneyi gözden çıkardık zaten. Başarısızlıkta senin koltuk gider sen biraz merak et

Geri
Üst Alt