Okan Buruk: "Icardi ve Kaan Ayhan ile ilgili süreç devam ediyor"

Icardi ve Kaan Ayhan dışında 1-2 oyuncu daha bakıyoruz ama olmazsa devre arasına kalabilir dedi

Okan Buruk: "Yaşar Kemal Uğurlu çok kötü bir maç yönetti. Verdiği kararların dışında oyunun durmasına çok müsaade etti. Günay'ı ve rakip savunmayı suçlamıyorum, maçın hakeminin bunları yönetmesi lazım. Bunu yapamayan hakemlerin, bu seviyedeki maçlara çıkmaması lazım."

Okan Buruk: "Oynayan oyuncularımızın hiçbiri ayrılmayacak. Icardi ve Kaan Ayhan ile ilgili süreç devam ediyor. Bir rekabet oluşturmak istiyoruz."

Sanırım Dubois ve Midsjö döndükden sonra sağ bek ve orta saha için çok tatlı bir rekabet oluşacak, bir anda Oliveira ve Dubois gibi 2 adam forma için mücadele verecek duruma gelebilir

olmazsa ne demek ya kanatlar ağlıyor ağlıyor. kerem rezalet yunus da iyi değil. hadi sağa barışı yazdın bir tane kanat kesin şart. bak sol bek tarafına değinmiyorum bile. bütün maç boey kanadından saldırıyoz. ceza sahasına girişi 0 anholdun. boey 6 defa girmiş. tek ortasını hatirliyorum anholdun macın ilk yarisinda gomisin ayak soktuğu. kan ağlıyor sol taraf önlü arkalı.

Nwakeme yi almalıydın , Umut bozok alınmalıydı.

Takımın eksiklerini iyi tahlil edememişsiniz.

Hata yapacak Emrah

Daha 19 yaşında olan bir çocuktan bahsediyoruz

Takım 10 kişi kalmış ve deli gibi baskı yiyoruz

Bence normal hata yapması

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlarda sorun yok, hata yapacak tabi. O yuzden henuz degil diye. Erken, suan 2 ana stoperin ilk yedegi olamaz. 2. olabilir ya da ek stoper olarak zaman almasi lazim. Maalesef, stoper mevkiisi cok ktirik bir bolge ve hatanin faturasi acimasiz oluyor o yuzden diyorum aslinda iyiligi icin.

Stoper almayın LAN

ALMAYIN

Emin var ve gayet iyi oynuyor

Yeter artık saçma sapan işler yapmayın

Çıldırtmayın bu taraftarı
Fazla stoper göz çıkarmaz. Hem Kaan Ayhan joker niteliğinde bi adam. Stoper oynar sağ bek oynar ön libero oynar zor zamanda nereye koysan oynar.

Okan Buruk: "Kerem değerli oyuncularımızdan biri. Çok iyi çalışıyor. Bazen böyle dönemler olabiliyor. Öz güven kaybı var, iyi başlamayınca devamı geliyor. Oynadığı oyundan sorumlu olan da benim. Kerem'i daha iyi duruma getireceğiz, daha iyi olacak. Oyuncuma güveniyorum." (DHA)

Okan Buruk: "Maç öncesinde Yaşar Kemal Uğurlu ismini görünce endişe taşımaya başladık, yalan söylemeyeceğim. Başakşehir ile çıktığım son maçta da yine yanlış bir kırmızı kart göstermişti. O performans şaşırtmadı beni. İletişimi zayıf bir hakem." (DHA)

Okan Buruk: "Galatasaray'ın geçen seneden gelen bir hafızası var. Bu sene de aynı şekilde başlaması bizi rahatsız ediyor. Yeni bir MHK ve TFF var. VAR hakemleri farklı bir statü aldı. Bunun için de hata yapmalarını istemiyoruz, hataların neden olduğunu da çözemiyoruz."

Okan Buruk: "3 kişi otursak doğru kararı veririz, neden verilemediğini anlamıyoruz. Sadece bize karşı değil. Hiçbir şekilde kötü bir niyet aramıyoruz. Bundan sonraki maçlarda isteğimiz, daha konsantre olsunlar. Hakemler, biz nasıl hazırlanıyorsak, öyle hazırlansın."

Kaan ile İcardi yerine kanat alın. Weghorst tarzı direk katkı verebilecek takım oyununa yatkın bir forvet alın. İcardi riskine girmeye gerek yok.

Umarım cezalardan dolayı hala sert açıklamalardan kaçıyor ve arka planda bu geçen haftaların hesabını soruyoruzdur.

Kötü niyet aramak için daha ne olması lazımdı mesela 5 haftada?

Geri
Üst Alt