GSC Haber Okan Buruk: "İki puan önde lideriz, Fenerbahçe ile evimizde oynayacağız, bütün ipler bizim elimizde!"

7 puan one gectigimiz sezonun finali derbi olmamaliydi. Her sonuca açık maalesef. Neyse olan oldu 2 mac 6 puanı alırız umarım

iki ölüm kalım maçı var bakalım ne yapacak iki maç 11 ini merak ediyorum
Ya gene işim oyuncuları 11 e atacak sane gibi takım oyununa uymayan takımı eksik oynatan yada gerçekten hocalık yapıp mücadele gücü yüksek bir takım çıkaracak

Iyi oynamiyoruz. Ama oyuncular bir zahmet su iki maci alsinlar iste. Tum senenin karsiligini alacaklar eger yenerlerse. Insallah kazaniriz su iki maci.

2'de 2 tabii ki ballı kaymaktır Fener nakavt olur.

Ha GB'yi yen de FB ile berabere kalsan bile yine şampiyonluğun ağır favorisi sensin. 1 beraberlik hakkın dahi oluyor kalan 3 maçta.

Özetle sizin anlayacağınız Fener'in bizim maç hariç kalan 4 maçı da kazanacağı senaryoda tüm yollar senin Fener'e yenilmemenden geçiyor.

okan buruk işi götürüp olur olmadık öyle bir maçta berbat ediyor ki terimci gibi hatta hatta tudorcu gibi kemik okancı bir kitle oluşamıyor. icardiciler bile net tarikat gibi. bazen diyorum adama ayıp ediyoruz. sivri karakter olmamasından herhalde değişik bir adam tam anlamıyla bir saf oluşturamadı. bunca şampiyonluğa, derbi galibiyetine rağmen hamza hamzaoglu muamelesi görmesi garip.

okan buruk işi götürüp olur olmadık öyle bir maçta berbat ediyor ki terimci gibi hatta hatta tudorcu gibi kemik okancı bir kitle oluşamıyor. icardiciler bile net tarikat gibi. bazen diyorum adama ayıp ediyoruz. sivri karakter olmamasından herhalde değişik bir adam tam anlamıyla bir saf oluşturamadı. bunca şampiyonluğa, derbi galibiyetine rağmen hamza hamzaoglu muamelesi görmesi garip.

Ya bir insan niye tudorcu olur

Torrentçiler vardı bi ara

Kocaeli maçında o özgüveni ne sende ne takımda görebildik hocam. İnsallah yanıltırsın bizi de şampiyonluğu alırsın

2'de 2 tabii ki ballı kaymaktır Fener nakavt olur.

Ha GB'yi yen de FB ile berabere kalsan bile yine şampiyonluğun ağır favorisi sensin. 1 beraberlik hakkın dahi oluyor kalan 3 maçta.

Özetle sizin anlayacağınız Fener'in bizim maç hariç kalan 4 maçı da kazanacağı senaryoda tüm yollar senin Fener'e yenilmemenden geçiyor.

Averaja çok güveniyorsunuz. 2 maçta fenere 5er penaltı çalarlarsa görürsünüz

Destek okey ama niye tribün liderinin konuşma yapmasına izin verdiniz ki

ya bana da çok cringe geldi ama giden arkadaşımla detaylı konuştuk, tüm şu görüntüler 3-4 dk falan, geri kalan kısımda bi şey yok. tribün lideri dediğimiz adam yani Şirin'i de tüm futbolcular tanıyor zaten...

Evet cringe bi durum ama yani olabiliyor işte.. Amaaan boş ver, faydası olduktan sonra NP. En güzel haber Osi tarafında. Baya ikili mücadeleye giriyormuş hiç kendini sakınmadan. Tam tersi Lang kendini sakınmaya devam ediyormuş 1'e 1 mücadelelerde.

Geri
Üst Alt