GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk ile Ne Zamana Kadar Devam Edilmeli?

Samed Çiçek

Üye GörüşüOkan Buruk ile Ne Zamana Kadar Devam Edilmeli? Sayfa 4

Samed Çiçek ·

Cevap
106
Okunma
2,6K
Sayfa
4/6

Okan Buruk ile ne zamana kadar devam edilmesini istersiniz?

• Süresiz (Manchester United - Furguson gibi)

Oy: 40 43,5%
  • Şampiyon olamadığı anda

Oy: 22 23,9%
  • Sezon sonu yollar ayrılmalıdır

Oy: 30 32,6%

• Kullanılan toplam oy
    92
Yerine gelecek olanın geldiği sezon şampiyon olabileceğini garanti eden kahinler varsa gönderelim yoksa düşüp desteklemeye devam Fatih hocadan sonraki en dominant hoca tek eksiği Türk halkı hır gürü sever Fatih hocam gibi biraz atar gider posta koysa altına taht başına taç verilirdi

Hocam kusura bakma da 6 stoper tezin baştan aşağı yanlış, gir transfermarktan bak bakalım bizim kalemimiz takımların hatta bizden daha aşağıda takımların kadrolarında AS MEVKİSİ STOPER OLAN KAÇ OYUNCUSU VAR!! Sen zahmet etme ben söyleyeyim, en az 4!! İnanmayan girsin kontrol etsin! Yerli oyuncu olarak Barışı hiç tartışmayalım istersen, halâ daha ne zaman ne yapacağı belli olmayan, bir dönem transfer dedikolarıyla ortalığı karıştıran birisi. Berkay Kutucu Kaan skandalları ortada, Gökdeniz, Eyüp, Halil nerelerde, Icardi daha yeni form tuttu, sen Juve zaferiyle pembe tablolar çiziyorsun ama Allahtan şu devre arası transferler nefes aldırdı, ama futboldan anlayanları kandıramaz bu durum, BU KADRO SEZON BAŞI KURULMALIYDI, ve halâ daha stoper eksiğimiz var, Davi kart cezalısı olsa büyük bir maçta sıkıntı yaşamayacağımızın garantisini verebilir misin!!!!!! Ya da 3 4 oyuncu birden sakatlık, kart cezalısı olsa!! Sezon başı tam 6 kulvarda mücadele edeceğimizi bu teknik ekip ve yönetim bilmiyor muydu?? Şu an iyi gibiyiz fakat neden ligde 6 7 puan önde değiliz, Fb ye kupa verdik, Ş.liginde kötü skorlar da aldık ve bunların çoğu RAKİPLERİN BİZDEN DAHA İYİ OYNAMASIYLA OLMADI, BİZİM ACZİYETİMİZLE OLDU, can sıkıcı nokta burası, koskoca GALATASARAYI ACİZ DURUMA DÜŞÜREMEZ KİMSE!
Yazdıklarını okudukça profil resmin gibi oldum Mahmut Polat renktaşım.

20426.jpg

O yüzden sana bir Mahmut Orhan şarkısıyla iyi forumlar dilerim: No Hash Hash

Lig konusuna niye bu kadar takıntılı herkes ben tam anlamıyorum, makas zaten aşırı açık oyuncuların günlük performansına göre biz yada fener şampiyon olacağız çünkü kötü günümüzde olsak bile karşımızda cezalandıracak takımlar yok. Çoğu takım fark yememeye çıkıyor bize karşı, biz fenerden çok iyiyiz bu arada ama fenerle diğer anadolu takımları arasında bile makas çok açık. Ligi kaybedersek çok eleştirmem ben, benim asıl derdim avrupaydı çünkü ligi baz alamıyoruz. Avrupada bu seneye kadar çok kötüydü ama bu sene bariz düzelme var. Frankurt maçı hayırlı bir yenilgi oldu bize, ondan sonra bir anda daha oturaklı oynamaya başladık. Saint guillose yenilgisini falan çok takmıyorum Cl'de grup aşamasında herkes herkesi yenebilir, bence hazır avrupa tarafınıda çözmüşken en az 2 sene daha devam etmesi lazım.
Yunus abi lig gayet önemli

4 sene üst üste şampiyonluk korkunç bir başarı olacak

Bu başlık fikir belirtme başlığımı yoksa Okan Buruk severleri ikna etme başlığımı? Bir soru sorulmuş size katılmayanların ne futbol bilgisi kalmış ne başka şeyi. İsteyen istediğini eleştirir çok şey yapmayın derim. Osimhene oyuncu değil çöp diyenleri ikna etmeye çalıştığımız bir ortamda birde Okan Burukçuları ikna etmeye çalışıyoruz şaka gibi.

Çalışmaya, işine zaman ayırmaya pek niyeti olmadığı için kendisine eskisi gibi güvenemiyorum. O yüzden giderse illaki yeri dolar. Hiç kimse bu camiadan büyük değildir.

Bu başlık fikir belirtme başlığımı yoksa Okan Buruk severleri ikna etme başlığımı? Bir soru sorulmuş size katılmayanların ne futbol bilgisi kalmış ne başka şeyi. İsteyen istediğini eleştirir çok şey yapmayın derim. Osimhene oyuncu değil çöp diyenleri ikna etmeye çalıştığımız bir ortamda birde Okan Burukçuları ikna etmeye çalışıyoruz şaka gibi.
Daha 2 gün önce sen milletin fikri ile alay etmeye kalıyordun Berke, ha Berke, ne oldu Berke ?

Bu kadro değeri ve kalitesi ile TR Ligi şampiyonluğunu verirse çok ciddi sıkıntı yaşar. Ha bana CL'de çeyrek veya yarı final getirir de ligi kaybederse bir şey olmaz, devam eder. Hatta Avrupa'da öyle bir başarı getirirse tahminen Avrupa'dan bir takımdan iyi bir teklif gelirse gider ancak.
Like butonlarında olmadığı için like++ (duble like)

İnadı bırakması koşuluyla ömürlük devam edebilir. Okan'ın defosu inadı. Bu inat kimi zaman oyuncu seçimlerine, kimi zaman personel seçimlerine, kimi zaman formasyon seçimine, kimi zaman da maç içi değişikliklerine yansıyor. İnadı bırakıp her alanda daha akılcı hareketler yaparsa hiç kimsenin bir problemi kalacağını sanmam.

Maalesef öyle usta.

İstikrar açısından sezon sonu başarı durumuna göre devam edebilir ama ekibini yenilemek/değiştirmek şartıyla. Gider de yeni bir hoca da gelecekse de kim olmalı bu daha önemli bence. Gelecek hoca yabancı olursa büyük risk. Takımın işleyişi vs haricinde rakiplere, medyaya vs. karşı güçlü bir duruş sergilemesi lazım. Yerli olursa 2-3 aday arasından hangisi okan hoca dan daha iyi olur bu ada ayrı bir soru işareti

Geri