Okan Buruk: “İlk 8’e girebilmek için bir sonraki deplasman maçımızı kazanmaya çalışacağız”

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1732824737575.png

Okan Buruk: “Çok kötü başladık. Planladığımız oyunu ikinci yarı oynadık. Devre arasında oyuncularıma rahat olmalarını söyledim. Tabii ki kazanmak istiyorduk ama ilk yarıdaki oyun belki de rakibin 2-0’ı yakalayabileceği bir oyundu.”

Okan Buruk: "İkinci golümüz ofsayt oldu, öncesi penaltı gibi gözüktü, tekrarını seyredemedim. Daha iyisini yapabilirdik. Oyun gücü olarak daha iyi olabilirdik."

Okan Buruk: “İlk 8’e girebilmek için bir sonraki deplasman maçımızı kazanmaya çalışacağız.”

Nelsson-Metehan değişikliğinin sebebi sakatlık mı?

Okan Buruk: "Nelsson'a da onu söyledik; Davinson'u daha merkezde kullanmak istedik. Metehan'ı kanatta kullandık. Olumlu işler yaptı Metehan, memnun kaldım. Nelsson zaman zaman 3-4 metre arkada kaldı, takip etmediği yerler oldu. O yüzden Davinson daha takip eden bir oyuncu, daha risk alan bir oyuncu. Nelsson da iyi niyetliydi tabii ki o da bizim için önemli ve değerli."

Okan Buruk: "Son haftalarda önemli eksiklerimiz var. 3'lü oynamaya mecbur kalabiliyoruz. Hem Kaan hem Jakobs'un sakatlığı, Icardi'nin sakatlığı. Yusuf kadroda yoktu, o da sakatlığından dolayı. Oyuncu sayısı anlamında eksildiğimiz bir dönemdeyiz. Tam takım olduğumuzda, özellikle devre arası takviyelerle birlikte finali hedefliyoruz."

Okan Buruk: "Avrupa'da 3 takım aynı gün maç oynanıyor. Sadece Galatasaray 3 gün sonra oynuyor. Neden biz 3 gün sonra oynuyoruz? Başvuru da yaptık. Olmadı Salı oynayalım dedik. Sonuçta bu milli mesele. Neden bizi sakatlık riskine sokuyorsunuz? Şikayet etmiyoruz. Aslanlar gibi oynayacağız. Ancak kötü niyet olduğunu düşünüyorum."

Okan Buruk: "Kötü bir organizasyon var, kötü bir maç planlama görüyorum! Eğer gerçekten Türk takımlarına destek veriyorsanız, Avrupa'da devam etmemizi istiyorsanız adil olmalısınız!"

Okan Buruk: "Batshuayi'nin oynamaya ihtiyacı var. Sabretmemiz gerekiyor. Rahatlamaya ve özgüvene ihtiyacı var. Zamanla bunu kazanacaktır. Metehan'a da böyle süreler vermek istiyorum. Nelsson da iyi başlamadı ama hep güvendiğimiz oyuncu."

Malmö maçı 3 puan gelmeli, aksi halde Ajax bizi ilk 8 dışına yollar.

Ferencvaros ilk 10dk da 2lik yapti malmöyu. Nekadar bize ters de gelse yenmeliyiz malmöyu deplasmada. Ligleri 10 kasim da bitti adamlarin

Malmö ve Kiev maçlarından 6 puan alırsak ilk 8 işi netleşir. 4 puan alırsak son maç Ajax'a yenilmemek yetebilir.

Yusuf demeci gereksiz bu işlere girmeme gerek yok bence, sakat olmasa yine oynamazdı zaten.

TFF'ye kötü niyetli demiş. Kesin ceza verir şimdi itoğlu itler

avrupa için gerçekten hedefin varsa hocam 2 bize cok saglam oyuncular almamız lazım arias gibi soru işaretlerine para harcatma

Güzel açıklamalar

RFS kazası olmasaydı bugün Malmö'de galibiyet bu kadar elzem olmayacaktı

RFS telafisi Malmö'de makus talihimizi kırmaktan geçiyor

İlk 8'e girmediğimiz taktirde ne oluyor eleniyor muyuz ? bu yeni usülleri bir türlü anlayamadım

Okan Buruk: "Batshuayi'nin oynamaya ihtiyacı var. Sabretmemiz gerekiyor. Rahatlamaya ve özgüvene ihtiyacı var. Zamanla bunu kazanacaktır. Metehan'a da böyle süreler vermek istiyorum. Nelsson da iyi başlamadı ama hep güvendiğimiz oyuncu."

Okan Buruk: Fikstüre şaşkınız. 3 takım aynı gün maç oynuyor ama sadece Galatasaray üç gün sonra oynuyor. Pazartesi günü oynamak için başvuru yaptık, kabul edilmedi. 'Salı oynayalım' dedik, yine kabul etmediler. Türk takımlarının başarısını istiyorsanız adil olmanız gerekiyor.

Geri
Üst Alt