Okan Buruk: “İlk 8’e girebilmek için bir sonraki deplasman maçımızı kazanmaya çalışacağız”

Bence de Nelsson giderse bir stoper, bir de hücumcu transferi gerekiyor. Sallai 'nin de eklenmesiyle 3 değişiklik tamamlanır Avrupa için
Stoperden daha cok bir bek ve ofansif bir kanat gerekiyor bu takima. Nelsson sezonu burada tamamlar bence.

Okan Buruk: "Son haftalarda önemli eksiklerimiz var. 3'lü oynamaya mecbur kalabiliyoruz. Hem Kaan hem Jakobs'un sakatlığı, Icardi'nin sakatlığı. Yusuf kadroda yoktu, sakattı.

Oyuncu sayısı anlamında eksildiğimiz bir dönemdeyiz. Tam takım olduğumuzda, özellikle devre arası takviyelerle birlikte finali hedefliyoruz."

Hocayi tebrik etmek icin gelmistim Nelsson ve Bats’in olmadigini erken gorup dogru mudaheleleri yaptigi icin, ama Yusuf yorumunu gorunce dumura ugradim. Sezon basindan beri israrla oynatmadigi bir oyuncunun neden sakatligindan bahseder bir hoca bahane olarak. Neyse yinede Metehan hamlesini alkisliyorum.

Stoperden daha cok bir bek ve ofansif bir kanat gerekiyor bu takima. Nelsson sezonu burada tamamlar bence.
katılıyorum
bir de orta sahaya kulübeden sahaya atabileceğimiz defansif ve fiziksel özellikleri ön planda bir oyuncu isterdim. kerem çok düştü. berkan'a da çok az dakika veriyoruz. iki oyuncuya emanetiz tamamen.

Hocayi tebrik etmek icin gelmistim Nelsson ve Bats’in olmadigini erken gorup dogru mudaheleleri yaptigi icin, ama Yusuf yorumunu gorunce dumura ugradim. Sezon basindan beri israrla oynatmadigi bir oyuncunun neden sakatligindan bahseder bir hoca bahane olarak. Neyse yinede Metehan hamlesini alkisliyorum.

yusuf konusu bahane değil de oyuncuya jest sanki

seni de unutmadım demek istedi gibi

Malmö kolay görmeyin rfs gibi olur sonra valla hiç güvenim yok.

Bizim takim deplasmanda bir kuzey takimini hayatta yenemez beyzadeler soguktan üşür
malmo bizi cok rahat yener kievi yenip 14 puanla bitiririz

Malmö ve kiev 6 puana is biter. 4 puana son maca kaliriz gibi

İlk 8 kovalayan takımların birbirleriyle maçları var bazı takımların zor fikstürü var bu gibi faktörlere bakıldığında bazı sonuçlara göre 14 puan bile yeterli olabilir ilk 8 için.

Bosuna hesap kitap yapiliyor

Avrupa da kalan 3 mac icin de favori biziz

En azindan kaan ve jacops dönerse hamle sansimiz da olacak o maclarda

Ne anlatiyon hoca. Takimin heryerinde eksik var. Kanatlar yetersiz/yok bekler yok, 10 numara emekli olmus topu kaldiramiyor. Taktik/disiplin desen hic yok. RFS, AZ gibi sacma sapan takimlara puan biraktin. Avrupada yoksun sen hoca anca TR ligini alirsin oda kadro kalitesinden dolayi.

yusuf konusu bahane değil de oyuncuya jest sanki

seni de unutmadım demek istedi gibi
Nedense hep sakatken yusuftan bahsediyor. Başka hiç bahsettiğini görmedim. Geçen sene ya da önceki sene hatırlamıyorum, dalga geçer gibi şey demişti, tam oynatacağım ama sakatlandı gibi açıklamaları vardı,😄

Geri
Üst Alt