Okan Buruk: "İlk yarıdaki gibi oynarsak, Şampiyonlar Ligi'nde galibiyetler alabiliriz"

adamlar ikinci yarı başında oyunu eline almış bi kaç kez kalene gelmiş. Ziyech sahada yürüyor kerem pas kaybı rekoru kırıyor. Değişiklikte geç kalmadık diyor.

Rakip takım bizim taktiği çözdüğü an atak yapamadık çünkü çıkarken top kaptırmamaya başladılar. Ayrıca bizi önde pres filan yapmıyoruz sadece çok adamla duruyoruz iki topla top bizim yarı sahanın ortasına geliyor her maç

Nelson aşırı eksik bu konuda
Sanchez nasıl acaba

gitmek isteyen adamı yollayacaksın boşuna dememiş eski futbol bilginleri
demek ki bir bildikleri varmış

bozmamalıyız dedim ikiliyi ama nelson sanki moralsiz gitmediği için

inşallah düzelir

ha ayağı kötü zaten hiç iyi değildi
ama sanki mental olarak bir sorun var gibi
olduğundan daha kötü çünki

gitmek isteyen adamı yollayacaksın boşuna dememiş eski futbol bilginleri
demek ki bir bildikleri varmış

bozmamalıyız dedim ikiliyi ama nelson sanki moralsiz gitmediği için

inşallah düzelir

ha ayağı kötü zaten hiç iyi değildi
ama sanki mental olarak bir sorun var gibi
olduğundan daha kötü çünki
Birde maçdan çıktı
Herif komple bitmiş bile olabilir

İnşallah yanılırım ama İcardi ve Toreira geçen sezon sonundaki performanslarına dönmezlerse Okan Buruk sezon ortasını göremez.

Ilk yaridaki gibi oynarsan cogu mac bosa gider hocam. Cl'de kontrollü oynayacagin, heleki gruplarda. O önalan presi ko maclarda yaparsin ilk mac geriye düstünmü. Biraz cosku istek filan olacak ama kontrolü kayip etmemek lazim hic. Birde pozisyona hep rakipi hataya zorlayarak giriyoruz, neden takimi hic saglam bi sete oturtup kendi oyunumuzdan pozisyona giremiyoruz? Örnegin duvar paslarla veya savunmanin arkasina top atarak.

adam mertensin max 30 dakikalık topçu olduğunu hala anlayamamış bu arada!!!

Yok yahu. Adam oyunu okuyamıyor gerçekten. Bir ara goygoyu vardı trollerinin. Ne oyunu, ne futbolun temel dinamiklerini okuyabiliyor. Ezber üzerine çalışıyor. Erden Timur olaya el atmalı. Buruk buradan aşağı doğru gider. Geliştirecek bir TD olmadığı açık. TD değiştirsin demiyor, hele ki sezon ortasında. Ama teknik anlamda değişimi sağlamalı.

Kopenhagı yeneme sonrasinda galibiyetler alcaz de, hocanın demeçler bana masal gibi geliyor.

adam mertensin max 30 dakikalık topçu olduğunu hala anlayamamış bu arada!!!
Maalesef böyle düşünen adam Galatasaray TD'si. Akıl alır gibi değil. Herhangi taraftara versen Mertens ve Ziyech ile başlamaz, daha doğrusu baslayamaz. Çünkü biliyorsun bu adamlar 90dk. çıkaramaz. Bilmiyormuş herhalde.

3lü orta sahaya geçeceksin. başka hiçbir çözümün yok.

süreci uzatman sadece kredini azaltır

o kdr yatırım yapıldı kadroya, en kötü avrupada devam etmeli bu takım.

yarı fiyatın bile olmayan takım ikinci yarı top göstermedi sana ikinci gole kdr. 10 kişi kalmasa maç öyle bitecekti

molde maçından sonra akıllanırsın sanmıştım ama değişen bir şey yok, fazla şey bekliyoruz senden galiba

Geri
Üst Alt