GSC Haber Okan Buruk: "İnanılmaz mutluyuz ama ayaklarımızın yere basması geren bir gece"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1771360433593.webp

Okan Buruk: "İnanılmaz mutluyuz ama ayaklarımızın yere basması geren bir gece."

Okan Buruk: "Tarihi bir gece ama bunu taçlandırmak için ikinci maçı da aynı konsantrasyonla oynamamız gerekiyor. Sevineceksek ikinci maç sonrası sevinmemiz gerekiyor."

Okan Buruk: "Şampiyon olmamız gereken, önemli bir mücadele vermemiz gereken lig maçımız bekliyor bizi. Kadro derinliğimiz, bu skoru almamızda destek verdi."

1771361004427.webp

Okan Buruk: "İkinci maçı oynamadan şu anda sevinmeyeceğiz."

Soru: "Golleri sırasıyla kimlerin attığını atıyor musunuz?"

Okan Buruk: "Sara, Davinson, Noa, Noa, Beoy. Doğru mu bildim bilmiyorum (Gülerek)."

Okan Buruk: "İyi bir transfer dönemi geçirdik. Lig maçında farklı bu maça farklı 11'lerle çıktık bunu yakalamak da benim için çok değerli."

Soru: "Şampiyonlar Ligi hedefiniz değişti mi?"

Okan Buruk: "Geçen senenin şampiyonu PSG, son anda ilk 24'e kaldı ve o kupayı kazandı. Şampiyonlar Ligi'nde kimin nereye gideceğini bilemezsiniz. Eşleştikçe orta çıkıyor. Maç oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor. Tüm takımların finale gitme şansı var."

Soru: "İlke imza attınız. Bir Şampiyonlar Ligi'nde 5 gol atan ilk Türk takımı oldu Galatasaray. Neler söylersiniz?"

Okan Buruk: "Onun iki yönü var. İlk defa bir Türk takımı 5 gol atıyor ve Juventus, Şampiyonlar arenasında ilk defa 5 gol yedi..."

Bu gecenin keyfini çıkaralım hocam yarın ayaklarımız yere değecek

2. maçta defans filan yaptırma nolur, bu takım defans yapmaya çalışırsa dk 18'de 2-0 filan olur muhtemelen. Her zaman oynadığımız oyunu oynat gitsin.

inanın yav önümüz açık bu kupada

herkesle başabaş oynarız

hoca sallama sakın elenelim lige odaklanalım diyenleri

bu takım ikisini de kazanabilir

Helal hoca! Turu geçeceğiz inşallah.

şampiyonluk modunu erken açmış gibiyiz
ciddiyetimizi koruduğumuz sürece inanın ligde karşımızda kimse duramaz
şu an en büyük rakibimiz olası sakatlık ve rehavet

Osi yi sorun lan...

Önümüzdeki maçları düşünmekten golleri kimin attığını unutacağız.

Okan Buruk: İyi bir transfer dönemi geçirdik. Lig maçında farklı bu maça farklı 11'lerle çıktık bunu yakalamak da benim için çok değerli.

Yunus'un elinde kasetin varsa söyle

Şampiyonlar Ligi hedefiniz değişti mi?

Okan Buruk: "Geçen senenin şampiyonu PSG, son anda ilk 24'e kaldı ve o kupayı kazandı. Şampiyonlar Ligi'nde kimin nereye gideceğini bilemezsiniz. Eşleştikçe orta çıkıyor. Maç oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor. Tüm takımların finale gitme şansı var."

Geri
Üst Alt