- 16 Haziran 2010
- 202.293
- 154.124
- 6.838
Okan Buruk: "İnanılmaz mutluyuz ama ayaklarımızın yere basması geren bir gece."
Okan Buruk: "Tarihi bir gece ama bunu taçlandırmak için ikinci maçı da aynı konsantrasyonla oynamamız gerekiyor. Sevineceksek ikinci maç sonrası sevinmemiz gerekiyor."
Okan Buruk: "Şampiyon olmamız gereken, önemli bir mücadele vermemiz gereken lig maçımız bekliyor bizi. Kadro derinliğimiz, bu skoru almamızda destek verdi."
Okan Buruk: "İkinci maçı oynamadan şu anda sevinmeyeceğiz."
Soru: "Golleri sırasıyla kimlerin attığını atıyor musunuz?"
Okan Buruk: "Sara, Davinson, Noa, Noa, Beoy. Doğru mu bildim bilmiyorum (Gülerek)."
Okan Buruk: "İyi bir transfer dönemi geçirdik. Lig maçında farklı bu maça farklı 11'lerle çıktık bunu yakalamak da benim için çok değerli."
Soru: "Şampiyonlar Ligi hedefiniz değişti mi?"
Okan Buruk: "Geçen senenin şampiyonu PSG, son anda ilk 24'e kaldı ve o kupayı kazandı. Şampiyonlar Ligi'nde kimin nereye gideceğini bilemezsiniz. Eşleştikçe orta çıkıyor. Maç oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor. Tüm takımların finale gitme şansı var."
Soru: "İlke imza attınız. Bir Şampiyonlar Ligi'nde 5 gol atan ilk Türk takımı oldu Galatasaray. Neler söylersiniz?"
Okan Buruk: "Onun iki yönü var. İlk defa bir Türk takımı 5 gol atıyor ve Juventus, Şampiyonlar arenasında ilk defa 5 gol yedi..."