GSC Haber Okan Buruk: "İnşallah 1 oyuncu daha alıp, bu transferi kapatırız"

Okan Buruk: "İstediğimiz oyuncuları almakta zorlanıyoruz. Ama büyük bir çaba devam ediyor. Şampiyonlar Ligi listeleri açıklanana kadar gelişmeleri takip edeceğiz. Kimse çabalamıyor diye düşünülmesin."
Geçmiş olsun, gelişmeleri takip etmekle yetinilecek, anlaşıldı. Juve maçında yine yumuşak orta saha ile verecez maçı.

Transferde fikir ayrılığı var mı?

Okan Buruk: "Herhangi bir fikir ayrlığı yok. Başkanımız, yönetimimiz, biz, birlikte hareket ediyoruz. Lang ve Asprilla'ya para harcadık bir kere, bedavaya almadık. Bugünkü performansları iyiydi."
Haydi oradan hocam.

Bu takımın başına yakışmıyorsun sürekli palavra sen degilmiydin parasına bakmadan transfer yapcaz diyen şimdi kapıyı 15 ten açıyorlar diyo içip içip çıkıyo galiba basın toplantılarına

Okan Buruk: "Hangi oyuncuyu sorsak 15 milyon euro diyolar. Paranın gerçekten inanılmaz yükseldiği ortamda bazen de bu finansal zorunluluktan dolayı kadronuzu çok geniş tutamıyorsunuz... Sezon başında yaşadığımız şeylerden biri buydu."
Marsilya timber'i kaça aldı biri şuna söylesinler ya

Ligden düşmüş kayseriyi yenince yine herşey toz pembe olmuş. Artiz artiz konuşmalar.
Bjk deplasmanında trabzon deplasmanında takım patlayınca yine o eksikti bu eksikti ders aldık falan diye ağlar.
Ters psikoloji yaptığına inanmak istiyorum biz 3 beklerken adam 1 dene dedi çıktı

Başkan muslukları kısmış. Ateşlemeyecek bonservise para.

"Maddi anlamda ve hiçbir şeye bakmadan çok önemli oyuncular gelecek"

Böyle niye konusuyor o zaman? Degisikleri ileri rezil oldugu yetmiyor, birde böyle rezil olmayi tercih ediyor.
Muhtemelen yonetim kulagini cekmis bu demecten dolayi. Su anki aciklamalara bakarsak orta saha alinacak ama beklenti yuksek olmasin dedi resmen. Onyedika gelecek muhtemelen.

Okan Buruk: "İstediğimiz oyuncuları almakta zorlanıyoruz. Ama büyük bir çaba devam ediyor. Şampiyonlar Ligi listeleri açıklanana kadar gelişmeleri takip edeceğiz. Kimse çabalamıyor diye düşünülmesin."
La hani herkes Galatasaray'a gelmek icin can atiyordu?

Yusufu gerekiyorsa kovarım boş bırakırım kontenjanı. Ha ayrıca bunu yapmadan insan gibi 300 dakika oynatabileceğin bir tane herif alamıyorsan ve kalan maçlarda maximum 15 dakika oynayacak olan adamı tutan heriflerin şu dakika kovulması lazım. Beklemeye gerek yok.
250 bin euroya bile bu oyuncuyu bulabilirsin.

"Maddi anlamda ve hiçbir şeye bakmadan çok önemli oyuncular gelecek"

Böyle niye konusuyor o zaman? Degisikleri ileri rezil oldugu yetmiyor, birde böyle rezil olmayi tercih ediyor.
Çünkü derbiyi kaybetti, gaz alması gerekiyordu. Önemli olan doğrular değil, önemli olan koltuk.

Dursunun kardesi transfere karışıyor,muhabbetleri dogru muhtemelen

Yönetime kapris yapıyordur belki ağabey lanet olsun almayın transfer mransfer istemiyorum 8 kişiyle de oynarım ben falan diyordur kendince

Çünkü tek 1 transfer istemek buna tekabül ediyor
Transfer falan da geçtim yav Galatasaray teknik direktörünün bir ağırlığı olur. Ağzından çıkan sözün bir değeri olur. Bugün dediğinin iki gün sonra sanki başka demiş tersini söylemez. Altı boş konuşmaz. Herşeyi geyiğe çevirmez. Ciddi olur yav. Net olur istiyorsa istiyordur istemiyorsa istemiyordur. Ağzında elli tane laf gevelemez. Kendi taraftarına gider yapmaz. Oyuncusunu hiç alakası olmayan bi şekilde suçlamaz. Boş boş konuşup sırf laf kalabalığıyla zeyrin yağı gibi üste çıkmaz.
Terime bayılmam mesela bazı inatlarından dolayı. Ama bu okan denen kişi değil 3 sene 33 sene bile şampiyon olsa hocalıkta liderlikte Terimin ceketinin düğmesi olamaz.
Kendisi aktif Galatasaray teknik direktörüne hakaret edip böyleleri Galatasaraya yakışmıyor demişti ya asıl kendisi hiç yakışmıyor.

Geri
Üst Alt