GSC Haber Okan Buruk: "İnşallah 1 oyuncu daha alıp, bu transferi kapatırız"

Okan Buruk: "Singo'nun sahaya dönmesi halinde aslında biz 1 stoper, 1 sağ bek daha kazanmış olacağız. Singo'yu 2 oyuncu kaybetmiş gibi düşünüyorum. 2 aydır oynatamadık."
Okan Buruk: "Stopere de bir uygun oyuncu tabii ki düşünüyorsunuz ama öncelik neresi, nereye alacağız gibi şeyler... Transferin son günleri, 1 tane daha oyuncu kadromuza katmak için çabalayacağız ama farklı bir şey çıkar... Biz santrfor almıyorduk ama Osimhen çıktı hemen aldık. Bazen özel oyuncular karşınıza çıktığında karar değiştirebiliyorsunuz..."

Okan Buruk: "Lang ve Asprilla'ya para harcadık. Bedavaya almadık."

Asla ders almayan birisi. Sürekli çelişkili konuşuyor, durumu idare ederek taraftarı kandırıyor aklı sıra. Seni bu takımın başında tutanın.

yeni orta saha transferi yapilir diye odu bokuna karisiyor
yapma hocam yapma yav kaan ile oynarsin

Şampiyonluk giderse şayet bu konuşmayı hiç yapamayacak Okan. İlk onu satacak yönetim. Hakkediyor mu dersen sonuna kadar hak ediyor.
Yönetim ve kankası Apo yu korumak için sürekli yalan, yanıltıcı her şeyi yaptı.

Güzel dalga geçiyor. Filmlerde villain karakterin villain olduğunu kanıtlamaya çalışıp ciddiye alınmayan yan karakter gibi hissediyorum kendimi.

Anlayamadığım şey, neden çıkıp yönetimin sözcülüğünü yapıyor? İşin akçeli işleri sen değil onlar açıklamalı? Bu açıklama td açıklaması olamaz. Roller karışmamalı. Karışırsa Galatasaray futbol takımı zarar görür ve görüyor da.

Bu adam bana çok komik geliyor. Ciddiye alamiyoum. Durmadan palavra anlatiyor. Niye scout transferi yapmiyonuz mesela
Scout departmanının başında böyle biri var:))) ne scoutu. Kulübe bak cidden komik. Bilerek Galatasaray elit sınıf bir kulüp yapılmıyor. Başkanların doğru düzgün yetkisi yok yoksa baya temizlik yaparlar. Baba getir oradan 30 milyon euroluk ortasaha. Biraz para harcayalım yahu
images.webp

28 Şubat dedin dedin , bunların hepsini 1 topçu için mi dedin. Siz bizimle dalgamı gefiyoesunuz

Ne yapacaksın mesela Icardi ile neden kalmalı Okan, ayrıca bu defans tandemi ile mi CLde ilerleyecek takım

Okan Buruk: "Hangi oyuncuyu sorsak 15 milyon euro diyolar. Paranın gerçekten inanılmaz yükseldiği ortamda bazen de bu finansal zorunluluktan dolayı kadronuzu çok geniş tutamıyorsunuz... Sezon başında yaşadığımız şeylerden biri buydu."
Ugurcana 30-36
Singo ya 30 verirken ortasahayi mi dusunemedim diyorsun hoca yoksa?

İnsallah masallahlara kalacak haldeysek biz ufaktan juve yenilgisi ve "lig cok onemli"ye donecegiz gibi

Geri
Üst Alt