Okan Buruk: "İnşallah ileride bir gün olur"

Terim giderse gelmesi adına destekçisiyiz. Kulüpte para, taraftarda ise sabır yok. Yabancı hoca olayı tamamen fantazi olur. Geçmişte hatalar yapmış olabilir lakin bu herkes için geçerlidir. Her daim desteklediğim Terim'in bile akıl almaz hataları oldu, oluyor. Hoca gidecekse eğer en ideal çözüm Okan'dır.

İyi de renktaş o zaman Terim'de bize ihanet etti bu mantıkla

Çünkü uefa'dan sonra bizi bırakıp fiorentina'ya gitti

Şayet kalsaydı ne Okan giderdi ne de bir başkası

Üst üste şampiyon olurduk kaç sene

o dönem herkes uefa kupasını paraya çevirme peşindeydi

O yüzden Terim de dahil gitmeleri normal
Terim kalsaydı da giderlerdi

Başkan “yine gidin ama biraz bonservis kazandırın” dedi emreyle okana, belki bunu kabul edebilirlerdi ama kabul etmediler diye buna da kızamayız

Ama ihanet şu 3 maddede:
1- İnter’le meğer şubatta anlaşmışlar, bu çok sonra ortaya çıktı ama sezon sonuna kadar herkese “kulüple görüşmeden kimseyle anlaşmayız” diye yalan söylediler

2- Ligin 2. devresinde resmen oynamadılar, oynadıkları maçlarda doğru düzgün mücadele dahi etmediler

3- sondan 3. maç, liderliği ve 5. şampiyonluğu kaybettiğimiz ankaragücü maçı
Okan 33. dakikada resmen bile isteye kırmızı gördü, emre de maç sonuna kadar öyle laylaylom takıldı ve maç biter bitmez formayı öyle bir çıkarışı var ki sanırsın radyasyonlu madde, bir daha da giymedi zaten

Resmen maçı ve şampiyonluğu sattılar, sonra da çekip gittiler

Terim’e ise fiorentinaya gitti diye kızmam, hedefleri hevesleri vardı ve dediğim gibi herkes başarıyı paraya çevirmeye çalışıyordu

Ama yıllar sonra, milli takımdan yağlı teklif gelince, sezon ortası demeden resmen kavga çıkarıp kendini kovdurup, 3-5 gün sonra da yüzünde gülücüklerle tüpçüyle anlaşma imzaladığı için çok kızıyorum ve affetmeyeceğim

o dönem herkes uefa kupasını paraya çevirme peşindeydi

O yüzden Terim de dahil gitmeleri normal
Terim kalsaydı da giderlerdi

Başkan “yine gidin ama biraz bonservis kazandırın” dedi emreyle okana, belki bunu kabul edebilirlerdi ama kabul etmediler diye buna da kızamayız

Ama ihanet şu 3 maddede:
1- İnter’le meğer şubatta anlaşmışlar, bu çok sonra ortaya çıktı ama sezon sonuna kadar herkese “kulüple görüşmeden kimseyle anlaşmayız” diye yalan söylediler

2- Ligin 2. devresinde resmen oynamadılar, oynadıkları maçlarda doğru düzgün mücadele dahi etmediler

3- sondan 3. maç, liderliği ve 5. şampiyonluğu kaybettiğimiz ankaragücü maçı
Okan 33. dakikada resmen bile isteye kırmızı gördü, emre de maç sonuna kadar öyle laylaylom takıldı ve maç biter bitmez formayı öyle bir çıkarışı var ki sanırsın radyasyonlu madde, bir daha da giymedi zaten

Resmen maçı ve şampiyonluğu sattılar, sonra da çekip gittiler

Terim’e ise fiorentinaya gitti diye kızmam, hedefleri hevesleri vardı ve dediğim gibi herkes başarıyı paraya çevirmeye çalışıyordu

Ama yıllar sonra, milli takımdan yağlı teklif gelince, sezon ortası demeden resmen kavga çıkarıp kendini kovdurup, 3-5 gün sonra da yüzünde gülücüklerle tüpçüyle anlaşma imzaladığı için çok kızıyorum ve affetmeyeceğim
Evet dediklerinizde haklılık payı vardır

Ama ben bir şans verilmesinden yanayım

Veya bir başka isime şans verilmesinden yanayım

Mesela Karagümrük'ün genç İtalyan hocası gibi birine

Sonuçta renktaş Terim sonrası için hazırlıklara başlamalıyız

Ve gelen isime gerçekten de şans vermeliyiz

1 maç kaybettiğinde demoklesin kılıcı gibi devamlı adamın üzerinde olmamalı Terim'in gölgesi

Ömer erdoğanı 1000 kere tercih ederim bunun yerine
Terimci biri geleceğine terim kalsın zaten

Bence önemli olan düzgün bir kadro planlaması yoksa çok acayip Alman ekolü getirmek bile çare olamayabilir

devir genç t.direktör devri çünkü futbol değişiyor eskiler ayak uyduramıyor. ganyancı sergen bile tuttuğuna göre okan neden tutmasın, denenmeli çünkü zaten gidip avrupadan über bir hoca getirecek gücümüz yok.

terim'i istememek haktır ama yerine okan buruk istenirse gülünür ve geçilir
neden? ona bakarsan Bayern neden gidipte 32 yaşındaki Hocayı getiriyor hiç bir Başarısı yokken?....Okan Akhisar ile Türkiye Kupasını kazandı ve Rizeyede Antepede çok iyi Futbol oynatıyordu....Başakşehir ile mesela Abdullah Avcının yapamadığını yaptı ve Şampiyon yaptı...bu Büyük bir takım çalıştırmak için fazlasıyla yeter...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Evet dediklerinizde haklılık payı vardır

Ama ben bir şans verilmesinden yanayım

Veya bir başka isime şans verilmesinden yanayım

Mesela Karagümrük'ün genç İtalyan hocası gibi birine

Sonuçta renktaş Terim sonrası için hazırlıklara başlamalıyız

Ve gelen isime gerçekten de şans vermeliyiz

1 maç kaybettiğinde demoklesin kılıcı gibi devamlı adamın üzerinde olmamalı Terim'in gölgesi

Okan dışında tamamen katılıyorum
Terim ise artık kesinlikle gitmeli
Gelecek hocaya kesinlikle en az 1 sezon zaman verilmeli ve kumpas kurbanı olmasın diye yeterli yetki verilmeli
Başarı olmasa da 1 sezon sonundaki oyun, taktik vs. gelişime göre devam edip etmemeye karar verilmeli

Ama bu Okan olmamalı
Başarısızlık olabilir, kendi kalene atarsın, penaltı kaçırırsın, para için başka takıma gider, hatta fenere bile gidebilirsin, neticede profesyonelsin (ha gitmeyenin gönlümüzde yeri ayrı)
Ama ihanet, ekmek yediği yere daha oradayken pislemek, bu profesyonellik değil, ciddi ahlaki bir sorun bence, o yüzden okan olmamalı

neden? ona bakarsan Bayern neden gidipte 32 yaşındaki Hocayı getiriyor hiç bir Başarısı yokken?....Okan Akhisar ile Türkiye Kupasını kazandı ve Rizeyede Antepede çok iyi Futbol oynatıyordu....Başakşehir ile mesela Abdullah Avcının yapamadığını yaptı ve Şampiyon yaptı...bu Büyük bir takım çalıştırmak için fazlasıyla yeter...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

okan 69 puan ile şampiyon oldu. Bana göre hiç de hak etmiyordu. Tamamen fb,bjk'nin rezalet olması, bizim pandemi sonrası çöküşümüz ve ts'nin saçmalaması ile oldu

şampiyon olduğu sene fb,bjk,gs,ts,sivas ile maçlarına bakarsan sadece 2 galibiyeti var. Galibiyet aldığı maçlar dahil hepsinde rezalet oynadı. Bizim oynatacak oyuncu bulamadığımız maçta az daha yeniyorduk onları

gelip başarılı olur mu? belli olmaz. Bu ülkede hamzaoğlu bile şampiyon oldu sonuçta. Öyle matah bir lig değil, tamamen hava meselesi

ancak ben Terim'den bir acayip fazlasını göremedim henüz

avcının sistemini devam ettirince şampiyon oldu. Fakat kendi oyunumu oynamak istiyorum dedi sıvadı başakşehiri. Gelmesin yetersiz hoca.

oKANSIZ bizden uzak dursun. Teknik adam kitligimi var yav. Al iste Karagumruk 31 yasinda teknik adam getirdi, catir catir top oynuyo adamlar, tinerci macindan bagimsiz.

Okan hoca is coming...

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt