- 3 Temmuz 2012
- 139.495
- 87.934
- 5.338
1 transfer dedıgı evanderdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen yılda Avrupa da neleri tokatladık ama ligde zor kurtulduk.adam fio yu tokatladı daha 1 saat olmadı farkındaysan.
Bu sene akbaba iyi bence.bu haliyle her türlü oynar da keramettin adminin de dediği gibi bu adamı yedeğe atıp öyle faydalanmaya çalışırsan performansı nasıl olur orası süpheli.
bilgim yok
çok ağlıyorsun ya. Aç maçı tekrar izle geçen sene ile fark net belli.Geçen yılda Avrupa da neleri tokatladık ama ligde zor kurtulduk.
aynen iyi gozukuyor da bakalım istikrarlı devam eder inşBu sene akbaba iyi bence.
Yüzde yüz stoperde alacaklar ama açıkçası Kaan Ayhan keşke mümkün olsa hem stoper hem sağ bek hatta 6 noyu bile yedeklerdi1 ortasaha daha olur.
Sonra fırsat transferi olarak 1 forvet 1 kanat forvet transferi ile kapatırız diye düşünüyorum
çok ağlıyorsun ya. Aç maçı tekrar izle geçen sene ile fark net belli.
Valla bunu dese yanlış bisey dememiş gibi olur başkanGs taraftarının beklediği okan buruk açıklaması : " bana ne bana ne ille de transfer istiyorum bir sürü transfer istiyorum, bu kadro çöplerle dolu. "
Evander sakat değil mi? Gelse de oynayamaz. Bence Arda Turan da Portekizce paylaşım yaptığına göre ve bizim twitter paylaşımlarını beğendiğine bakılırsa William Carvalho gelecek.1 transfer dedıgı evanderdir
sakatlıgı kolpa gibi geldiEvander sakat değil mi? Gelse de oynayamaz. Bence Arda Turan da Portekizce paylaşım yaptığına göre ve bizim twitter paylaşımlarını beğendiğine bakılırsa William Carvalho gelecek.
Sefer dandik hazırlık maçlarında bile deliriyor, goradaki Carlos gibi. Yunus Kerem sınıf 1.ligi için yarışan liseliler gibi. Sergio&Nelson mahalle kavgasına çağır yine gelir. Eskisi gibi 2-0dan maç verme durumu olmaz. Saydığım heriflerin iş ahlakı buna izin vermez. Birde elektrik motoru gibi dolanan micoyu aldık, fio maçının ikinci yarısındaki düşüş gibi düşme olmaz. Allah sakatlık vermesin. Tek eksik kanat ve forvet yedekleri. Sefere bişey olsa Gomis takımın içine edecek gibiGeçen yılda Avrupa da neleri tokatladık ama ligde zor kurtulduk.