Okan Buruk: "İnşallah maç gününe kadar 1 transferimiz daha olur"

Okan Buruk: "Evander görüştüğümüz oyunculardan biri. Sadece bizim istememiz yetmiyor. Kulüplerin anlaşması gerekli. Oyuncunun kulübünde hoca değişikliği oldu. Alternatifler üzerinde de duruyoruz, herkesle görüşüyoruz.

Anladığım bu transfer zora girdi, alternatifide Veiga ismi buralarda konuşuldu.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
veiga daha iyi evanderden

Yalnız hocamin Berkan kavga ettiginde orta sahaya koşusu başka orta sahaya ihtiyaç yok dedirtti. Koy 11e siritmaz
Geçen youtube da bizim veteranların bir maçına denk geldim. 2013 de oynanmış.
Bizim ilk 11 tafarel, h. Ünsal, bülent, popescu, sağ beki tanımıyorum, tugay, hagi, ergün, okan buruk, arif, h.şükür.

Okan hocanın o günki performansı yeminle bugün bizde ilk 11 e rahat girer. Maç süresi 45dk olsa bugünki takıma rahat 3 tane sallarlar. Kalite kaybolmıyor

Fenerde bir oyuncu sakatlansin herifler aynı gün mr sokuyorlar bizdeyse yok ödem inmesi lazım filan derken 2 3 günü buluyor ben bu işi anlayamadım sikecilermi doğru yapıyor yoksa bizmi yanlisiz

Geçen youtube da bizim veteranların bir maçına denk geldim. 2013 de oynanmış.
Bizim ilk 11 tafarel, h. Ünsal, bülent, popescu, sağ beki tanımıyorum, tugay, hagi, ergün, okan buruk, arif, h.şükür.

Okan hocanın o günki performansı yeminle bugün bizde ilk 11 e rahat girer. Maç süresi 45dk olsa bugünki takıma rahat 3 tane sallarlar. Kalite kaybolmıyor
Bu sene haginin bı sutu vardı, ligte o sutu atacak topçu yok

Bu sene haginin bı sutu vardı, ligte o sutu atacak topçu yok
Aynen dediğim maçta da yine bir şut çekti, kaleci 90 dan çıkardı. Arif m.united a attığı gol gibi bir şut çekti.
Ya bu adamları canlı izlemiş kişiler olarak şu kadroyu görmek insanı çok üzüyor gerçekten. En son 25m den golü herhalde sneijder attı.

Yav adamın her kurduğu cümleye reaksiyon vermeyin. Bi t.direktörün görevi mevcut kadroyu olabilecek en hazır şekle getirmektir, transfer yönetimin işi ki hoca zaten transferler istediğini defalarca kez söyledi.
Ayrıca oyuncuları yetersiz olsa bile bunu dile getirmemeli bir hoca. Takımını kaybedersin daha başlangıçta. Özgüven aşılayamazsın. Arka planda yönetime dile getiriyordur zaten eksikleri.

Aynen dediğim maçta da yine bir şut çekti, kaleci 90 dan çıkardı. Arif m.united a attığı gol gibi bir şut çekti.
Ya bu adamları canlı izlemiş kişiler olarak şu kadroyu görmek insanı çok üzüyor gerçekten. En son 25m den golü herhalde sneijder attı.
Kaleciler mi iyileşti, toplar mı değişti bilmiyorum ama o dönemler orta sahanın biraz ilerisinden bile fişek gibi şutlar çekilirdi. Sadece hagide değil, izlediğim maçlarda müthiş goller olurdu. Ya o dönemi çok özledik, ondan böyle diyoruz, ya da futbol çok robotiklesti. Çerçeveyi bulmuyor çoğu sut

Ayrıca oyuncuları yetersiz olsa bile bunu dile getirmemeli bir hoca. Takımını kaybedersin daha başlangıçta. Özgüven aşılayamazsın. Arka planda yönetime dile getiriyordur zaten eksikleri.
Bizim taraftarın içinde bunu anlamayanlar cidden şaşırtıyor insanı. bi topçu amatör küme seviyesinde top oynasa bile bunu çıkıp basın önünde söylemek manyaklıktır hocalık değil.

O bir oyuncu kim olabilir ki? Max evander

Adamın her kelimesine triggerlanıp eleştirmeye çalışanlar gsli olup olmadıklarına bir tekrar baksınlar.Daha lig başlamadı aloooo.Başkası gibi transferler yapıldıktan 2 ay sonra ocağı bekleyin demiyor.

Gelmeseler dersen gelmez, o vakit ilk 5 bile giremen daha ilk onbir icin iki oyuncu sartkene birde 4-5 tane yedeke lazim.

Geri
Üst Alt