Okan Buruk: "İstanbulspor'a karşı pozisyon vermeden maçı bitirdik"

Ön 4lü de tek winner adam Icardi. Mertens iyi ama cok yumusak kaliyor o pozisyon icin, sneijder gibi veya daha sert bir adam orada olmali. Kerem ve Rachica takim oyuncusu ama winner degil. Olivera da keza degil. Bu taktik ile 3 4 tane transfer ile daha iyi olur bence

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada renkdas, Sneijder oyle yumusak bir stili olan isim de degildi. Sertlikten kastini biliyorum ama yine de belirtmek istedim. Juve ile ertelenen mac, fenev maci, Saracoglundaki mac, bejeke maci vs.. Ama dedigin dogru, Mertens gucsuz kalmasindan ziyade skora cevirme orani dusuk.

Kötü oynamıyoruz, bazı oyuncularda bariz form düşüklüğü var. Rakiplere pozisyon vermeyen, rakip ceza sahasına girmekte hiç zorluk yaşamayan bir takıma kötü oynuyor demek haksızlık olur.

Oyunumuz temposuz ve yavas diyebiliriz renkdas. O nedenle kotu gibi gozukuyor ancak sonunda hoca daha erken mudahale etmeye basladi oyuna bu da olumlu bir gelisme gec de olsa. Kazimcan'a geri donmesi de diger gelisme sezon basindan beri diyoruz bu cocugu kullan eger iyi bir (pismis) solbek almayacaksiniz. Bu isim ne Emre, ne de Adegukbe.

Şikeci camianın 3 gol yediği takıma 10 kişi kalmamıza rağmen pozisyon vermedik. İlk yarı rakip ceza sahası içinde topla buluşma rekorunu kırdık. 2 attık en az 5-6 net kaçırdık. Takımın oyunundan memnun olmayanlara anlam veremiyorum, pozisyon vermedik 7-8 pozisyon bulduk, 10 kişi kalmamıza rağmen ikinci golü attık ne bekliyorsunuz ki?
renktaş tamam da biz her maç rakip ceza sahasına giriyoz

ama top ceza sahasına gelince takıma bişey oluyo eli ayağına dolanıyo saçma sapan pas atıyor bunu çözse yeter zaten her maç ilk yarı önde bitirir rahat maçlar çıkartırız

1 senedir aynı problem

renktaş tamam da biz her maç rakip ceza sahasına giriyoz

ama top ceza sahasına gelince takıma bişey oluyo eli ayağına dolanıyo saçma sapan pas atıyor bunu çözse yeter zaten her maç ilk yarı önde bitirir rahat maçlar çıkartırız

1 senedir aynı problem
Kerem ve Rashica kafasını kaldırmadan rasgele oynuyorlar. Bunun düzelmesi için oyuncuların değişmesi gerek, Kerem ve Rashica tarz olarak değişmez. Seneye kanat transferi şart bence. Ayrıca kuraldan dolayı Kerem'in yerinin garanti olması büyük sıkıntı, adam nasıl olsa yerim garanti kafasıyla topun kıymetini bilmeden oynuyor.

Dün harika bir maç oynadık. Okan hocamı ve teknik ekibi tebrik ederim. Maçın bir anında bile acaba gol yermiyiz endişesi hakim olmadı. Kırmızı yedikten sonra bile üstün olan iyi oynayan, pozisyon bulan taraf bizdik. Elbette insanda maç anında stres olabiliyor ama oyuna bakıldığı zaman mükemmeldi rakibe çok iyi çalışmış bir Galatasaray gördüm ben.

Bir sözüm bu forumda yazan arkadaşlara. Maç anında stresi anlıyorum ama "çok kötüyüz berbat ötesiyiz hoca berbat değişiklik fena " minvalinde yazılar çok rahatsız edici olmaya başladı. Bazan insanların maç izlemediğini düşün eye başlıyorum. Çok toksik bir ortam oluşuyor. Galatasaray taraftarının çok fazla talepkar olması iyi bir şey ama bir süre sonra bu durum hiçbir şeyi beğenmeme olayına dönüyor ki bu çok sıkıntılı bir durum. Biraz daha sakin olmakta fayda var.

adelugbi olmayinca takim basit hatalar yapmiyor defansta

Gayet iyi oynadık burda eleştirenler abartıyorlar adamlar özellikle ilk yarı canını dişlerine takıp oynadılar kümede kalma mücadelesi veriyorlar unutmayalım

Ortalarımız çok etkisiz icardiyi topla etkin buluşturamıyoruz en büyük sorun bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kırmızı yiyince aha sıçtık bittik dediniz mi yoksa belki daha rahat ve açık oynarız deyip rahatladınız mı bunu bir sorun kendinize

Oyun karambole dönmüştü dönen topları toplayan ama rakip ceza sahasında kalabalık defans içerisinde kaybolan bir Galatasaray vardı.

Rakip daha açık oynayınca rahatladık ama burda hocaya ayrı parantez açmak gerekir değişikliklerle takımı sahaya çok iyi yayıp açık alan hiç bırakmadı önde baskıyı daha efektif yaptık geride hiç eksik yakalanmadık

Barış midtzö Kaan hamleleri bence oldukça iyiydi belki dubois tutup Berkan’ı alabilirdim ama sanırım dubois ya yoruldu yada hafif bir sakatlığı vardı zaniolo önüne girince orayı risk etmek istemedi hoca bir de tabii yabancı sınırı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt