Okan Buruk İstifa Etmelidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala ideal 11 bulamaması falan doğru epey geriden geliyor hoca ama kimi getireceğiz onuda söylemezsek altı boş bir talep olur. bence devam

Bugün bencede rezalet kötü oynadık. Bu kadar pozisyon vermemiz skandal. Ama sezon başından beri kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Puan kaybettiğimiz Trabzon ve Adana Demirspor deplasmanlarında dahi çok üstün oyun oynamıştık, sadece bitiricilik konusunda sıkıntı yaşıyorduk. Mağlubiyetin verdiği moral bozukluğuyla sezon başından beri kötü oynuyoruz demek doğru değil. Ancak bugün ki oyundan ders alınmaz ve buna benzer oyunlar oynanmaya devam ederse zaten kovulur. Yönetim ciddi yatırım yaptı bu sezon o yüzden bu oyun devam ederse zaten tutmaz gönderirler. Ama umuyorum bugün ki oyundan ders çıkarırız.

tutmuyor abi zico’dan beri hangi yabanci hoca lig kazandi? medya 2-3 macta üzerine gider. koç gibi lobin olursa getirirsin ama bizimkiler yabancı hocaya sahip çıkamaz.

Doğru yapıyı kurup adam gibi bir td getirirsen tutar niye tutmasın. Gidip yabancının da çer çöpünü getirirsen tabi tutmaz.

Terim'in dandik oyunun da kötü kopyasina ihtiyacımız yok bugünden tezi yok evine gitmeli. İki futbolcu eksik alıp, A kalite hoca getirmeliyiz

Hoca bir yere kadar etki eder, orta bile açamayan oyuncu gurubuna hangi hoca işe yarar ?

Bu takıma yapılan transferler hatalı ve eksiktir, bu bakımdan hoca da yönetimde hatalıdır.

Thomas tuchel’i ikna etmek lazım, bu konuda Erdem Timur’a iş düşüyor, hadi bakalım umarım akıllarına gelir

:D
E4Va-1jWUAQc5I4.jpg:large

3 mac sonra mis gibi ara var. Lig oradan sonra baslayacak.
Okandan falan olmayacak bu net

erden ve ekibi okanı yedi malesef. ben inanmıyorum okanın icardi mertens mata falan istediğine.

Daha henüz erken. Tuchel diyenler görüyorum. Burası sizin yönettiğiniz tek ortaklı şirket veya eviniz değil. Biraz gerçekçi olun.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katiliyorum ne yazikki. Boyle daginik bir takim gormedim.

Kolpa bu sefer kolpalik yapmiyor

Rashisca sagda yusuf demir solda oynayacak sekilde kadro kurulmali

Doğru yapıyı kurup adam gibi bir td getirirsen tutar niye tutmasın. Gidip yabancının da çer çöpünü getirirsen tabi tutmaz.
türkiyeden hangi yapıdan bahsediyosun? niye bu zamana kadar yapılmadı. mancini’ye o city kadrosu bende olsa bende kazanırdım denildi. riekerink’i sayma zaten adama çöpçü muhamelesi yapıldı. tudor’u niye tutmadık? adam son yılların en iyi kondisyonunu yapıştırdı.

Terim'in dandik oyunun da kötü kopyasina ihtiyacımız yok bugünden tezi yok evine gitmeli. İki futbolcu eksik alıp, A kalite hoca getirmeliyiz

Sorun zaten burada.
A kalitede bir hocanın ne işi var bu ülkede?
Şikeciler gibi 5-6 milyon verecek durumda da değiliz.

Trol filan da degil. Gayet ciddiyim. Ligin yarisi bitecek daha oyun plani bile belli degil. Hucum organizasyonu da yok. Ben uzun zamandir bu kadar yaratici olmayan GS görmedim. Torrent futbolu bile daha zevkliydi.
Trolluk bir durm yok. Medya baskısı ile koskoca Galatasarayin başına gelen biri için fazlası ile sabır gosterildi. Devre arasını beklerlsek vay halimize

Trol filan da degil. Gayet ciddiyim. Ligin yarisi bitecek daha oyun plani bile belli degil. Hucum organizasyonu da yok. Ben uzun zamandir bu kadar yaratici olmayan GS görmedim. Torrent futbolu bile daha zevkliydi.
Torrente kadar iyiydi okudum. Ligin son maçı babel le feghouli hıyarıni 11 başlatan torrent

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt