Okan Buruk İstifa Etmelidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir kere top kaptığını hatırlamıyorum koca 90 dakikada. bütün yükü nelson-abdülkerime yıkarsak maç kazanamayız. 3 defans oynarsak sağ sol bek kanat gibi oynar sıkıntı değil. ama bir manchester city olmadığımızdan takım defansını da düşünmeliyiz diyorum. herkez hücüma gidiyor ama top kapma oranımız hoşuna gidiyormu?

O zaman maci izlememissin renkdas. Kusura bakma. Ozetleri izle bari, en genisinden. O kadar da degil. Bak diyorum oyun bir agirlik koymadi ki PvA'da bunu koca 1 senede 1-2 kez yapti. Dubois'da ilk macindaki asist disinda yapamadi. Yani cok degisen birsey olmadi diyorum. Ustune bu cocuk genc, kazanabilir gelistirebilirsin. Bence kotu oynamadi.

Saçmalık ! Sözde taraftarın galiyanına gelmemesi lazım yönetimin. Bunlar her yenilgiden sonra türerler çok şey yapmamak laızm

Okan Hoca;nin basligina baktim, ne cabuk satmissiniz adami yaf.. En cokda gelsin diye makale yazanlar, yalvaranlar daha 10.macta yolluyor adami. Biz dedik gelmesin henuz erken diye siz isteyenlerde ne cabukda vazgectiniz. Bence kalmali henuz erken bu radikal karar icin. Ancak yardimci olunmali kendisine ki zaten problemde buradaydi, bu yuzden gelmesin dedik.

Çıkardığı kadro yanlış değildi. Sadece mertens yerine rashica oynamaliydi. Kalede de Okan. Bu aksam Okan olsa (Musleranin cikardigi bir top var ekstra sadece) bisey değişmezdi. Kazimcan defansif olarak kötü maalesef bunuda antrenmanda gormesi lazımdı.
Bu kadronun 10 hafta sonunda bu kadar kötü top oynaması mümkün değil. Burada bireyler yanlış demekki. Zaten sahada görüyoruz neler yanlış. Hücum anlamında ne yaptığını bilmeyen bir takım var. Orta sahada ligin üzerinde adamların ligin altında oynuyo.
Zararın neresinden dönersen kardır. Burası basaksehir değil. Ligde başakla şampiyon olduğu sezon kadar kolay değil.
Düzgün hoca gelmezse işimiz zor.

Bir yanım bu kadar erkenden bu kadar yüklenmenin alemi yok, yine de o zorlu fikstürden kaç puan aldık fena değiliz diyor. Diğer yanım kaç hafta geçti, o alınan puanlara rağmen Galatasaray ne oynamaya çalışıyor anlatta dinleyelim diyor.
Aradayım, önümüzdeki 4 hafta sonunda tekrar bakalım.

Ne diye izin veriyorsun yahu, köpek gibi idmana sür işte ceza olarak…. Sonra 5e 2 top kapmada ortada dans ettirirler işte

Okan hoca yüzünden 8 puan kaybettik, kerem ve yunus dedik ama hep okan hocada çok kötü.
Bu maçtan bahsetmiyorum adana maçında öyle değişiklikler yaptı ki 10 kişi kalan takım bizden daha iyi oynadı 11 e 11 daha iyiydik

Sorun topculardan cok hocada. Takim boyu arasinda cok fark var. Donen toplari hep onlar aldilar. Taktigimiz belli degil. Saldim cayira mevlam kayira futbolu oynuyoruz.

Gomise kagit veriyor topculara gosteriyor. Sen mancini misin yav

Demokrasi ölmüş. fatih Terim anketine darbe yapıldı

Ben yapamadım kusura bakmayın diye istifa eden antrenör nadirdir genelde kulüp alıyor görevden. :) Almalı mı vallahi hocaya bugüne kadar bakış takım yeni bir yerde toparlanacak istenilen futbolu oynatacak beklentisiydi, bugün o inançta bir kırılma oldu bence. Yukarı ivmelenme başlamazsa yol oraya çıkar zaten haftaya farklı konuşma durumuna gelmeyiz umarım ama şu an değil bence bir tık daha canı var.

Son düzenleme:
Obez fb taraftarına benzemeye başladınız

bir kere top kaptığını hatırlamıyorum koca 90 dakikada. bütün yükü nelson-abdülkerime yıkarsak maç kazanamayız. 3 defans oynarsak sağ sol bek kanat gibi oynar sıkıntı değil. ama bir manchester city olmadığımızdan takım defansını da düşünmeliyiz diyorum. herkez hücüma gidiyor ama top kapma oranımız hoşuna gidiyormu?

Bu arada, son dakika, Abdul o gol atsa ortayi uzak mesefaden asiste cevirmis olacakti Kazimcan. Bence gayet iyi is cikardi.

Olacakları anlatalım. DK arasına kadar 4 maç var kupa maçını saymazsak orada kazayı imkansız görüyorum öyle bir şey olursa toptan geçmiş olsun zaten.
  1. Alanyaspor: Defoları belli bir takım alıştığımız iyi Alanyaspor yok bu sezon. Bu defoların farkında olarak oynarsan Fener gibi, Bjk gibi (maçın başı için konuşuyorum) rencide edersin. Aptalca işler denersen seni rencide ederler. Futbolda iyileşme ve galibiyet şart.
  2. Karagümrük (D): Kötü başladılar ama çıkışa geçtiler yine de gerçek manada deplasman denecek bir durum yok. Benzer şekilde ciddi defoları var bunları istismar etmek zorundasın. Biraz daha pragmatik futbolla galibiyet gelmesi yeterli.
  3. Beşiktaş: Bizden zayıflar, içeride derbi olacak oyun olarak Dome hoca bunları nasıl iki Barça maçı arasında maymun ettiyse o zaferden aşağı kalır yanı olmadan ezip geçmeliyiz. İyi oyunla ezici bir galibiyet sezonun kaderini değiştirir biraz 11-12 Fener maçı gibi 3-1 biten. Öyle bir sonuç şart oyun ve netice olarak.
  4. Başakşehir (D): Bu üç maç dediğim gibi giderse beraberliğin üzmeyeceği bir maça çıkarız. Başakşehir iyi ama o kadar iyi değil aslında yenebiliriz. Pragmatik bir oyunla beraberlik veya galibiyet tamamdır.
Bunlar sırasıyla bu şekilde olmazsa Okan hocaya elveda deriz. Ben inanıyordum artık inanmıyorum.

Olacakları anlatalım. DK arasına kadar 4 maç var kupa maçını saymazsak orada kazayı imkansız görüyorum öyle bir şey olursa toptan geçmiş olsun zaten.
  1. Alanyaspor: Defoları belli bir takım alıştığımız iyi Alanyaspor yok bu sezon. Bu defoların farkında olarak oynarsan Fener gibi, Bjk gibi (maçın başı için konuşuyorum) rencide edersin. Aptalca işler denersen seni rencide ederler. Futbolda iyileşme ve galibiyet şart.
  2. Karagümrük (D): Kötü başladılar ama çıkışa geçtiler yine de gerçek manada deplasman denecek bir durum yok. Benzer şekilde ciddi defoları var bunları istismar etmek zorundasın. Biraz daha pragmatik futbolla galibiyet gelmesi yeterli.
  3. Beşiktaş: Bizden zayıflar, içeride derbi olacak oyun olarak Dome hoca bunları nasıl iki Barça maçı arasında maymun ettiyse o zaferden aşağı kalır yanı olmadan ezip geçmeliyiz. İyi oyunla ezici bir galibiyet sezonun kaderini değiştirir biraz 11-12 Fener maçı gibi 3-1 biten. Öyle bir sonuç şart oyun ve netice olarak.
  4. Başakşehir (D): Bu üç maç dediğim gibi giderse beraberliğin üzmeyeceği bir maça çıkarız. Başakşehir iyi ama o kadar iyi değil aslında yenebiliriz. Pragmatik bir oyunla beraberlik veya galibiyet tamamdır.
Bunlar sırasıyla bu şekilde olmazsa Okan hocaya elveda deriz. Ben inanıyordum artık inanmıyorum.
4 maçta 10 puandan aşağısını başarısızlık sayarım 3 galibiyet 1 beraberlik onda Başakşehir deplasmanında beraberlik olur diğerlerini kesin almamız lazım

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt