Okan Buruk İstifa Etmelidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trol filan da degil. Gayet ciddiyim. Ligin yarisi bitecek daha oyun plani bile belli degil. Hucum organizasyonu da yok. Ben uzun zamandir bu kadar yaratici olmayan GS görmedim. Torrent futbolu bile daha zevkliydi.
Geçen sezon ki leş takım bile iyi kötü bir şeyler veriyordu. Ben bu takımın ne oynadığını çözemedim.

Böyle yerli hocalar istifa edecek kadar egosuz değildir kovmadan hiçbir yere girmezler.

kendisi için sezon başında gayet ümitli olsam da, geride bıraktığımız 9 haftalık süreçte bir halt beceremeyeceğini net bir şekilde görmüş olduk.

giresun maçı - devrede ortasahayı boşaltıp gomis hamlesi,
adana maçı - işlemeye başlayan takımı değişikliklerle bitirmesi,
kayseri maçı - 30 günde 1 maç oynayan takımın maça muazzam hazırlığı.

9 maçın dört tanesinde puan kaybeden, gomis olmasa çoktan teneke bağlanacak herifte ısrar etmeye devam edersek sezon ortasında takımı amaçsız bıraktığında kovacağız.

acil istifa..

Tedesco olabilir aslında. Eğer olmuyorsa devre arası yollar ayrılmalı bence önümüzdeki yılın planı yapılsın en azından.

kadro kurmada ciddi kafası karısık. bu kadar hafta üstüne 2 haftadir da mac yapmadığımız düşünürsek daha hareketli bir galatasaray olmalıydı sahada. giresun macının ilk yarisiydi sanırım her oyuncu sacma sapan hatalar yapıyordu. ikinci yari ise iyi futbol izlenmişti en azından. sezonun en kötü maçı kayseri olsa gerek artık. olmayacak bir yerde 3 puan bıraktık. oyun da cabası. hakemin izlemeden direkt el diye golü iptal etmeside fiyaskoydu. o el diye iptal ediliyosa penaltımızda gitti. ya ikisini de ver ya ikisini de verme. nası bir öyle bir böyle uygulayabiliyo bunlar kuralı anlamıyorum.

Kesinlikle sabır mabır işi geçti artık geleceğe dair ümit de vermiyor maalesef

Futboldan uzak kaldığı süre içinde çok geri gitmiş cidden

Tartışılması normaldir. Valerian ismail bjknin hocasi mi tartismalari oldu medyada, okandan daha mı kötü is yaptı ? 4 maç var zaten önünde, okan buruk ne yaptığını bilmiyor gibi. Terim de bilmiyordu son döneminde, kendisi ile yollarin ayrilmasini suan gereksiz buluyorum.

vazgeçtim KOVULMALIDIR

Vala bize yapacagi en iyi iyilik istifa olur, adamsa istifa eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt