Okan Buruk İstifa Etmelidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kovsunlar yaw, kadro kalitesi eze eze şampiyon olacak düzeyde

Ya gerçekten şu maçta bile teknik ekibe, futbolcularımıza filan sallamayacak kadar ne yaşadınız? Bu kadar mı nefret ediyorsunuz Okan Buruk isminden? Kerem, Berkan ne bileyim Abdülkerim filan konuşacak kadar nefret mi besliyorsunuz içten içe anlayamıyorum

Hayır daha ne olması gerekiyor? Hakem topu alıp eliyle bizim kaleye atmadığı kaldı bir

Şikecibıyık, fenerasyon ve ülkeyi şu anda yönetenler gittikten sonra gidebilir.

ne 10 kişi ads'yi yener ne 10 kişi alanya'yı savunur (2-0)

İnanılmaz bir top oynadık kırmızıya kadar

Vardı renkdaş hemde baya vardı
Bana göre 3 türk kuralını yanlış anlamış Okan hoca

Süper Lig kulüplerinin 2022-2023 sezonunda kadrosunda en fazla 14 yabancı oyuncu bulundurabileceği, sahaya ise aynı anda en fazla 8 yabancı futbolcu sürebileceği kaydedildi.

———Icardi—Rashica
Sergio—Torreira—Midstjo
Kazım————————Dubois

yapsa önde yine boğardık, sahada Kazım ve Abdülkerim’in olması yeterliydi 8 yabancı kuralı için.

10 kişiyken hata yapmış olabilir ama takım iyi oynadı devam etmek gerekir.Zira kart da hatalıydı.

Bana göre 3 türk kuralını yanlış anlamış Okan hoca

Süper Lig kulüplerinin 2022-2023 sezonunda kadrosunda en fazla 14 yabancı oyuncu bulundurabileceği, sahaya ise aynı anda en fazla 8 yabancı futbolcu sürebileceği kaydedildi.

———Icardi—Rashica
Sergio—Torreira—Midstjo
Kazım————————Dubois

yapsa önde yine boğardık, sahada Kazım ve Abdülkerim’in olması yeterliydi 8 yabancı kuralı için.

10 kişiyken hata yapmış olabilir ama takım iyi oynadı devam etmek gerekir.Zira kart da hatalıydı.

Anladim ancak ben ondan ote yaptigi tercihler, panik hali ki degisiklikler panikle yapildigi belli bu da takima iyice yansimis. Cok yaslanmasina izin verdi oyuncularin, Icardi surekli one diye hareket yapiyordu bir ara. Sonra, ortasaha hamlesini gec yapti epey. Yetmedi, Berkan'i beke aldi ki Emirhan'i alip Abdul'u oraya yakin oynatir ve cikma diyebilirdi. Kazimcan bence devam da edebilirdi kendi istememisse cunku oyun icindeydi ciktigi siralarda her ne kadar sorun yasamis olsada.

Herseyi gectim, Seferovic tercihi komple hatali. Gol aramiyoruz ki biz ? Yani kurgun oyle degil. Gomis girmliydi ya da BAY onde olabilirdi. Ben direk Gomis'i almasini beklerdim cunku ihtiyacimiz olan ileride top kazanmak ve top tutmak. Tecrubeli bir oyuncuya ihtiyacin oldugu kadar guclu ve bitirici bir isim gerekiyordu.

Berkan kotu oynadigi gibi kullanamadik, -1.
Sefer cok kotuydu bir ara yuhalandi da topu sacma sapan vurup uzaklastirdigi icin. Galatasaray oyuncusu gibi davranmadi kisacasi, -1.
Oliviera'yi ne olura olsun cikarmazdim, -1

Baya eksileri var. Kerem'i falan ice cekecegine yine kanatlarda degerlendirmeye devam etti, Rashica icinde oyle. Yani panik havasi..

HAMZA HAMZAOĞLU

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

biz burdayız yine varız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt