Okan Buruk: "İyi işler yapacağımızı söylüyoruz ama insanlar anlamıyor"

hocam soylemlerinle yaptiklarimiz arasinda daglar kadar fark var yahu.

- "Taraftar takımda orta saha kalmadığını düşünüyor..."

Okan Buruk: "Ben varım."

Ekli dosyayı görüntüle 218590
fena komik.webp

Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi'nden bütçe gelecek. Bunu transferde kullanacağız."

Okan Buruk: "Özellikle Avrupa'da transferin kapanması avantajlarımızdan birisiydi. Yüksek fiyatların aşağı çekilmesi, biraz bekleme nedenlerimizden biriydi. Şampiyonlar Ligi'ne girerek bütçemizde önemli bir yer açtık. Şimdi o bütçeyi kullanma şansımız var. Her şey planlı."

Oğvvv yönetime ilk salvosunu yapmış ben varım diyerek

Ayrıca Torreira, Kerem D., Kaan Ayhan vs. olsam acayip üzülürdüm şu açıklamaya

Dinlemedim basın toplantısını, esprinin devamında bu oyuncuları onore etmişse iyi espri

Aksi takdirde skandal 1 açıklama

hoca ii de taktik fln yok takımda , her takımın karşısına atıyon 4231i sonra yaradana sığınıyon. rakibe göre oynayamıyor takım , defans bloğu ile os arası sürekli kopuk. molde gibi bu boşlukları kullanan bi takım karşısında noldunu gördük. tek yaptığın oyuncuların form tutmasını beklemek

Herşey planlı derken Molde maçlarında baraj çarpıp giren goller de mi plan dahilindeydi acaba ? Büyük kumar oynuyoruz şimdiye kadar tutuyor.

Okan hocanın takımları sezonlara biraz sıkıntılı başlar. Ama o periyodu kazasız belasız atlatmayı başarırsa makine gibi bir takım ortaya çıkar. Biz bu sene o periyodu aşmak üzereyiz

Okan hocanın takımları sezonlara biraz sıkıntılı başlar. Ama o periyodu kazasız belasız atlatmayı başarırsa makine gibi bir takım ortaya çıkar. Biz bu sene o periyodu aşmak üzereyiz
Periyodu aşacağız da, orta sahamız an itibariyle şu şekil;

images

Hiç bir Galatasaray hocasi Okan Buruk kadar baski altinda olmadi hiç Bana göre

Isi gercekten cok zor

Tudor
Riekerink

Neler dendi medya tarafından
Okan’a en azından medya baskısı yok
Taraftar yıllardır aynı bu değişim Ünal Aysal döneminden sonra başladı belki ikinci Adnan Polat da olabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt