GSC Haber Okan Buruk: "Kadro kalitesi ve kadro sayısı yüksek olması çok önemli!"

bence net olarakta bunlar brahim diaz bekliyor veya fernandes

hoca bu yaz yönetimi korumuyor gayet açıklamaları net yönetim tarafı hainlik peşinde. hocaya burdan vurmaya çalışanın fenerliden farkı yoktur.

Ortasaha transferi nezaman yaptik sevgili hocam biz neden görmedik? Hala torreira var onun dışında as ortasaha oyuncusu kaanmi

Her yönetime senin gibi td nasip olsa be. Dursunun arayıp bulamayacağı td. Boyle koruya koruya transferin sonunda elinde dandik bir kadroyla kalakalican

Hocanin soylediklerine katilip katilmamak herkesin hakki ama burada yazilanlar bizim taraftarin mental olarak ne kadar coktugunun gostergesi.

Takimda transfere ihtiyac OLMAYAN tek mevki merkez orta saha. Hala sizofren gibi 8 numara istemek bu takimi sabote etmekle es deger. Siz "orta saha hakimiyeti" diye zirvalayacaksiniz diye kanat ve santrafor alinmadan bu donemi kapatirsak cok yazik olur.

Okan Buruk: "Başkan ve yönetimimiz sakınmıyor. Taraftarımızın tepkilerini de anlayabiliyoruz. Bazen bazı oyuncular için beklemeniz gerekiyor."

Şu sözü 100 kere duyduk bir kere olumlu sonuçlanmadı

Kimi bekliyorsunuz yine Bruno mu

Messi ve Ronaldo gelecek sanırsın. Her sene aynı şey. Bekliyoruz yolda kaldı yan battı olmadı.

Yoo doğru demiş gerek yok torreira Lemina sara ıgucukwu Kaan nhaga orta saha denklem de dolu baya 10 numara ve kanat lazım orta sahaya transfer için satmasan alınmaz sara falan giderse anca öyle
Bu orta saha sittin sene yaraticilik cikaramaz. Sara'dan kesinlikle cikilmasi ve yerine adam gibi bir 8 sekiz getirilmesi lazim. Tabi ki bunu dusunup soylemiyor olabilir. Sonucta Sara'yi degerli gosterecek ki satabilsin.

İyi akıllanmışsın bari! geçen sene taraftar transfer yapın dediğinde dalga geçiyordum sahaya 12 kişi mi çıkacağız diye. Bu da bir gelişme

Orta saha rotasyonu nicelik olarak iyi durumda görünebilir amma ve lakin nitelik olarak fecaat durumda olduğumuzu düşünüyorum ve orta saha transferine gerek olmadığına dair düşünceleri son derece yanlış buluyorum. Kaan ve İlkay'ı hesaba katmayın zaten. Futbol bu arkadaşları bırakmış, onlar da farkında ve para için devam ediyorlar. Lemina desen artık yaşı gereği istikrarlı bir şekilde üst düzey bir performans veremez. Sara desen geçen sene geçirdiği sakatlıktan sonra saman alevi gibi parladığı bir kaç maç dışında(Misal 5-2'lik Juventus maçı) vasat veya vasatın altında performans veriyor. Nhaga zaten daha çok genç ve rotasyonda kendine yer buldukça gelişecektir inanıyorum ama ilk 11'e gözü kapalı yazabileceğin bir oyuncu henüz değil. Lesley desen nedir ne değildir bilmiyoruz. Civciv de çıkabilir kuş da çıkabilir.

Geriye kaldı Torreira yani Torrik reyiz. Ona da 4 senedir çok yüklendik ve rotasyona sokamadık. Allah muhafaza bundan dolayı pat diye sakatlanıp 3 ay sahalardan uzak kalsa ne yapacağız? Hoca, yönetim ve forum bu düşüncelerinde çok yanlış bence. Umarım bunun bedelini ağır bir şekilde ödemeyiz.

Sıkıntı yok. Kötü gittiğimiz anda kapının önüne koyulursun. Senden de yönetimden de kurtuluruz.

Futbolda dün yok diyorsun ya hoca... Sen korumaya devam ediyorsun ya bu yönetimi.

Geri
Üst Alt