- 3 Temmuz 2012
- 137.891
- 86.799
- 5.338
6 puan önde tek kulvar kalmıs istifa fln deyip fb macını mı verecek sametİstifanın i sini ağzına bile almıyo
Lan yalandan bari gerekeni yaparım de
Şaka gibi birisi koskoca gsyi fbye çevirdi
sametttt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 puan önde tek kulvar kalmıs istifa fln deyip fb macını mı verecek sametİstifanın i sini ağzına bile almıyo
Lan yalandan bari gerekeni yaparım de
Şaka gibi birisi koskoca gsyi fbye çevirdi
İnşallah şampiyonluğu verip gitmezleryonetimle birlikte gule gule
Ben fatih terimi elestirirdim gitsin derdim ama bu onun ayakkabısıni baglayamazTam fatih terim ögrencisi oldugu belli. Aklinda sadece bi oyun plani var oda yüksek durup önalan baskisi. Rakibi hataya zorlayip golü bulmak. Fatih termin oynattigi futbol buydu. Takimda biraz kondisyon düsüsü oldumu hersey bitiyor. Cünkü baski yapamiyor oyun tamamen bitiyor
Bu yüzden kendini gelistiremiyor. Insan bi hatayi nerde yaptim sorgular. Top kendindeyke birsey üretmeye ugrasir. Sifir set oyunu. Böyle basari gelmez avrupa tabiki.
ali,bu adam neden sorunları iyi görüpte çözüm konusunda rezalet ötesi ?AZ rezalettir o konuda fazla kıvırma
Onun dışında beğendim açıklamaları
Fb maçının ne derece mühim olduğunu idrak ediyorsun anlaşılan
Azizim çok sinirlenmiş belliYoung Boys a elendiğimiz gün Okan a yol verilmeliydi.
Yok oynattigi oyun oarak söylüyorum. Fatih terim elbette daha basarili avrupada.Ben fatih terimi elestirirdim gitsin derdim ama bu onun ayakkabısıni baglayamaz
Ekibi zayıfali,bu adam neden sorunları iyi görüpte çözüm konusunda rezalet ötesi ?
3 yıldır bakıyorsun maç sonu yanlısları söylüyor şunları yanlıs yaptık vs sonra diyorsun hoca görmüş düzeltir heralde ama nerde
ben 41yasına geldım cözemedım bu adamı,sinir hastası etti
Barışım futbola hasret kaldık, yeter daAzizim çok sinirlenmiş belli