GSC Haber Okan Buruk: "Kadromuzun genişliği daraldı... Turu bu yüzden geçemedik"

Tam fatih terim ögrencisi oldugu belli. Aklinda sadece bi oyun plani var oda yüksek durup önalan baskisi. Rakibi hataya zorlayip golü bulmak. Fatih termin oynattigi futbol buydu. Takimda biraz kondisyon düsüsü oldumu hersey bitiyor. Cünkü baski yapamiyor oyun tamamen bitiyor. Bu yüzden kendini gelistiremiyor. Insan bi hatayi nerde yaptim sorgular. Top kendindeyke birsey üretmeye ugrasir. Sifir set oyunu. Böyle basari gelmez avrupa tabiki.

Tam fatih terim ögrencisi oldugu belli. Aklinda sadece bi oyun plani var oda yüksek durup önalan baskisi. Rakibi hataya zorlayip golü bulmak. Fatih termin oynattigi futbol buydu. Takimda biraz kondisyon düsüsü oldumu hersey bitiyor. Cünkü baski yapamiyor oyun tamamen bitiyor
Bu yüzden kendini gelistiremiyor. Insan bi hatayi nerde yaptim sorgular. Top kendindeyke birsey üretmeye ugrasir. Sifir set oyunu. Böyle basari gelmez avrupa tabiki.
Ben fatih terimi elestirirdim gitsin derdim ama bu onun ayakkabısıni baglayamaz

gozumuz fena boyanmis. bu adam hocalik meziyetlerinden yoksun. 2 sene icardi bu sene de osimhen en buyuk sansi. galatasarayin tarihteki en yuksek butceli takimina yarattigi skandallar inanilmaz. sampiyon olsa bile yollar ayrilmali

Hocam kadro falan hepsi ok. Ama bu takım top oynamıyor top temel sıkıntı orada

AZ rezalettir o konuda fazla kıvırma

Onun dışında beğendim açıklamaları

Fb maçının ne derece mühim olduğunu idrak ediyorsun anlaşılan
ali,bu adam neden sorunları iyi görüpte çözüm konusunda rezalet ötesi ?

3 yıldır bakıyorsun maç sonu yanlısları söylüyor şunları yanlıs yaptık vs sonra diyorsun hoca görmüş düzeltir heralde ama nerde

ben 41yasına geldım cözemedım bu adamı,sinir hastası etti

ali,bu adam neden sorunları iyi görüpte çözüm konusunda rezalet ötesi ?

3 yıldır bakıyorsun maç sonu yanlısları söylüyor şunları yanlıs yaptık vs sonra diyorsun hoca görmüş düzeltir heralde ama nerde

ben 41yasına geldım cözemedım bu adamı,sinir hastası etti
Ekibi zayıf
Yönetim zayıf
Fazla yetkin değil
Bir de topçulara dayalı düzenden iyi kötü bir domestik başarı yakaladı
Şimdi hala inatla onu kovalaması çok doğal

Okan Buruk: "İki maçta da taraftara layık bir oyun sergileyemedik, taraftarlarımızdan özür diliyoruz."

Okan Buruk: "Transfer döneminde zorlandık. Bizim tutmak istediğimiz ama ayrılmak isteyen oyuncularımız oldu.İsim vermek istemiyorum. ‘Ben artık burada oynamak istemiyorum’ diyen oyuncuyu takımda tutamazsınız.

Okan Buruk: "Yönetimimize teşekkür ediyorum. Lig için iyi takviyeler yapmamızı sağladılar."

Geri
Üst Alt