GSC Haber Okan Buruk: "Kadromuzun genişliği daraldı... Turu bu yüzden geçemedik"

Bu adamda hic utanma yok mu? Kadro darligi varsa sorumluluk rezil bir transfer politikasi izleyen sen ve devamli kolladigin yonetimdir. Artik bir sorumluluk alma zamani. Adam gibi istifa et.

İlk yarı tribünden buna bi protesto mu oldu ben mi gaipten sesler duydum

Bu takım niye oynamıyor mu bu tarz bişi söyleniyodu sanki tezahürat olarak eleştirel

Bok gibi oynadık de geç.
Yok kadro darmış yok neymiş zartmış zurtmuş
Ulan AZ’nin kadrosu çok mu geniş be!
Ben mi aldırdım tüy siklet Jelert’i, topçu olmayan Cuesta’yı ?
Sağ bek olmayan Kaan’ı ben mi oynattım?
Sol bek olmayan Berkan’ı ben mi oynattım?
Yönetimimiz canla başla çalışıyor deyip eee kadroya az adam yazdık zıvanasını ben mi dedim?
Çıldırtmayın artık insanları!

Yeter yahu Fener'e kaybedersen hemen istifa et. Tüm önemli maçlarda sıçtın

fener maçı bitene kadar (inşallah yeneceğiz) eleştirmemeye gayret ediyorum ama bu takım belki bir daha ne böyle kadro kurabilecek maddi rahatlığa sahip olacak ne osimhen gibi genç yaşta yıldız oyuncu getirebilecek. bu sezon ki avrupa rezilliğinin izahı yok.

Normal bir sezon olsa teneke bağlayıp yollanman lazımdı ne kadar sevsemde seni

Ama öyle bir düşmanla karşı karşıyayızki sana güvenmekten başka şansım yok sanki şampiyonluğu al başka bişe istemiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 şampiyonluk fena şişirmiş totoyu kusra bakmasın kimse.

gelirken böyle değildi bu işler .

dokunulmaz değilsin sen hoca, yönetimden kimse durmaz arkanda taraftar seni hedef alırsa.

29/01/2025:

“Bundan sonra önümüzde günler var. Transfer için süre var. Çalışmalar yapılıyor.”

20/02/2025:

“Kadromuzun genişliği daraldı. Sakatlar, cezalılar, listeye az oyuncu yazmamız…”

OKAN OKAAAN OKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Bir de bunun müritleri ŞL oynattı para kazandırdı falan diyordu

O ŞL bütçesinin 5 katını soktu 2.5 senede

2 BB parasını sadece transfere harcadı sonra da köy takımlarına elenip bahane buluyor

Adam ol da bok gibi hocalık yaptım ondan yenildik de

Yönetimi köşeye sıkışınca değil köşeye sıkışmadan önce tırmalayacaktın.

İş işten geçtikten sonra herkes parmakla birilerine işaret eder mesele konu buraya gelmeden bunları çözmekte.

Alkmaar bizimle kedi fare oyunu oynadı demesi gerekirken Okan neler demiş.

Geri
Üst Alt