GSC Haber Okan Buruk: "Kadromuzun genişliği daraldı... Turu bu yüzden geçemedik"

Bu sene Avrupa'da sınıfta kaldın hocam. Avrupa'da büyük- küçük takım fark etmeksizin hala rakiplere göre oynaman gerektiğini çözemediysen ileri ki sezonlarda da bir şey yapamazsın. Artık oynattığın oyun çözüldü bunu görüp yeni bir şey üretmen gerekiyor ama şu anda bunu yapamıyorsun. Belki de aşırı 2 sezondur olan yoğun baskı ve oluşan stresten artık tükendin nedenini bilmiyorum ama hem sen kendin gibi hareket etmiyorsun hem de takımla o eski bağın kalmamış gibi hocam. Umarım sezonu başarı ile tamamlar ve sezon sonu o şekilde dinlenmeye yada bu TR futbol ortamından uzaklaşarak tekrar futbola kafanı verip kendini geliştirme alanı bulabileceğin ekibinin Avrupa için yetersiz olabileceğini görüp geliştireceğin bir Avrupa takımı macerasına girersin. TR'de kaldıkça bırak gelişmeyi bir yerden sonra geri gitmeye başlayacaksın hocam. Bu seneden sonra şampiyon ol veya olma Türkiye'de kalma yurt dışı macerası yap.

kaybedınce herzaman sacmalıyor daha dogrusu aynı cümleleri kuruyor o yüzden boşuna takılmayın

Okan efendi.. Yarın izin ver, yoruldu çocuklar..

Cumartesi ya da Pazar günü bir de doğum günü partisi verip morallensinler.. Mertens'i son 2 maçtır devre arası çıkarıyorsun morali bozuldu..

Okan Buruk: "Pazar günü taktik antrenmanımızı yapıp Pazartesi maça çıkacağız."

Söylenecek çok şey varda derbi önü diye susuyorum.

Okan efendi.. Yarın izin ver, yoruldu çocuklar..

Cumartesi ya da Pazar günü bir de doğum günü partisi verip morallensinler.. Mertens'i son 2 maçtır devre arası çıkarıyorsun morali bozuldu..
Yarın İstanbul’da kar var, okullar tatil sonra da haftasonu zaten…

AZ rezalettir o konuda fazla kıvırma

Onun dışında beğendim açıklamaları

Fb maçının ne derece mühim olduğunu idrak ediyorsun anlaşılan

İstifanın i sini ağzına bile almıyo

Lan yalandan bari gerekeni yaparım de

Şaka gibi birisi koskoca gsyi fbye çevirdi

Okan Buruk'a soruyorum;-
Hangi mantıkla Lemina yerine listeye Cuesta yazdın?
-Hangi mantıkla Nelsson gönderip Cuesta aldırdın?
-Bu fikstür ile Avrupa ligini 14. sırada bitirirken hiç utanmadın mı?
-Hadi 14. sırada bitirdin playoffda ki bu rezillik ne?
Direk yazalım
imkansız heriflerin peşinden koşturup son güne kadar beklerim ben dedi yönetime
kimse elde kalmayınca menager cuestayı önermiş hocada sancheze sorup iyi deyince aldırmış
nelsson u kafası karışmasın diye sildi, sanchez mi apo mu nelsson mu arada kalmamak icin herifi direk bitirdi
gecen sene sanchez i bitirecekti o adam ben sakat falan degilim dedi basına.

Bahaneler bahaneler. Fb maçı sonrası da bahane dinlemeyiz inşallah

Geri
Üst Alt