GSC Haber Okan Buruk: "Kadromuzun genişliği daraldı... Turu bu yüzden geçemedik"

Okan Buruk: "Bazen her şey istediğiniz gibi gitmiyor. Bu da bizim için bir ders olacak. Hem kadro yapılanması hem de transferler olarak."

Zıvanadan cıkartacak milleti. Kafaya koymus.

Yav a
Okan Buruk: "İki maçta da taraftara layık bir oyun sergileyemedik, taraftarlarımızdan özür diliyoruz."

Okan Buruk: "Transfer döneminde zorlandık. Bizim tutmak istediğimiz ama ayrılmak isteyen oyuncularımız oldu.İsim vermek istemiyorum. ‘Ben artık burada oynamak istemiyorum’ diyen oyuncuyu takımda tutamazsınız.

Okan Buruk: "Yönetimimize teşekkür ediyorum. Lig için iyi takviyeler yapmamızı sağladılar."
Niye burada oynamak istemiyorum dedi acaba. Oynatmadigin için olabilir mi acaba

Okan Buruk: "İki maçta da taraftara layık bir oyun sergileyemedik, taraftarlarımızdan özür diliyoruz."

Okan Buruk: "Transfer döneminde zorlandık. Bizim tutmak istediğimiz ama ayrılmak isteyen oyuncularımız oldu.İsim vermek istemiyorum. ‘Ben artık burada oynamak istemiyorum’ diyen oyuncuyu takımda tutamazsınız.

Okan Buruk: "Yönetimimize teşekkür ediyorum. Lig için iyi takviyeler yapmamızı sağladılar."
Utanmıyorda şu sözleri söylerken.

Sakat oyuncuların durumu nedir?

Okan Buruk: "İnşallah Yunus'un dönmesini bekliyoruz. Morata ve Jakobs'un derbide oynamaları zor."

adam gibi yönetim olsa 1 dakika tutmaz ama yönetim okandan da beter.koltuğu işgal eden vasıfsızlar ordusu hepsi.

- Günay Güven'e derbi maçında şans verecek misiniz?

Okan Buruk: "Maçı daha yeni bitirdik. Bakıp değerlendireceğiz."

Yunusun olmamasi cok kötü oldu bizim icin. Birde karoya yazmayanlar vardi. Bu takimda tek dribbling yapabilen oyun görüsü olan oyuncu. Osimhenle beraber en önemli oyuncumuz.

Geri
Üst Alt