GSC Haber Okan Buruk: "Kadromuzun genişliği daraldı... Turu bu yüzden geçemedik"

- HEPİMİZİN HAKEM İSMİNDEN DOLAYI SORU İŞARETLERİMİZ VAR.

Okan Buruk: "Yabancı hakemin geleceğini ve hangi hakemin olacağını bütün Türkiye biliyordu. Toplantılar yapılacaktı. Bunlar olmadığı halde hepimizin bildiği bir şeydi. Uzun süre önceden belirlenmişti. Çok fazla soru işareti var. En kısa zamanda bu soru işaretinin ortadan kalkması gerekiyor. Kulübümüz bununla ilgili başvuru yaptı. Seçilen hakem hakkında çok fazla soru işaretleri var. Benim için saha önemli. Buna hazırlanacağım. Ancak şu anda hakemin isminden dolayı hepimizin soru işaretleri çok fazla."

Hocam eğer kondisyon olarak bi sıkıntı olmadığını düşünüyorsan bu daha büyük sıkıntı zira o zaman da saha içi organizasyon ve saha yerleşimi olarak sıkıntı vardır. Az Lakmar isimsiz sıradan oyuncularla bize futbol dersi verdi bunu önce kabul et. Senin kadroya almadığın Yusuf Demir gibi Berat gibi Efe gibi oyuncularla yaptılar bunu. Sahada Alkmarlı oyuncu görmekten ben yoruldum be hocam. Adamlar 4.79 xg yakalamış yaw ne eksiği ne gediği, bu xg yi biz Bal ligindeki takımlara yakalayamayız. Neyse takımı şampiyon yap sene sonu bir bakalım....

- HEPİMİZİN HAKEM İSMİNDEN DOLAYI SORU İŞARETLERİMİZ VAR.

Okan Buruk: "Yabancı hakemin geleceğini ve hangi hakemin olacağını bütün Türkiye biliyordu. Toplantılar yapılacaktı. Bunlar olmadığı halde hepimizin bildiği bir şeydi. Uzun süre önceden belirlenmişti. Çok fazla soru işareti var. En kısa zamanda bu soru işaretinin ortadan kalkması gerekiyor. Kulübümüz bununla ilgili başvuru yaptı. Seçilen hakem hakkında çok fazla soru işaretleri var. Benim için saha önemli. Buna hazırlanacağım. Ancak şu anda hakemin isminden dolayı hepimizin soru işaretleri çok fazla."
Strese girdi baskıdan.

Olası mağlubiyete zemin hazırlıyor ufaktan eğer kaybederse sorumlusu hakem olur. Son dakikalarda da kendini oyundan attırır.

Yunus ve Osimhen olmasaydi su an 15-20 puan farkla ligde gerideydik ne anlatiyosun sen hoca?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

''kadromuzun genisligi daraldikca rakiplere daha cok zevke geliyor'' demek istemis olabilir

Bazi oyuncular bir an "ben gitmek istiyorum" demis. Cok surpriz olmus.
Kerem’i devrede çıkartır, kavga eder, gitmek istedi sürpriz oldu.

Nelsson yerine maçlara Metehan ile çıkar, gitmek istedi sürpriz oldu

Bats’ı gitmeden önceki son maçında oynatmadı.
.

Transfer dönemi ortasından beri teklif varken Köhn’e güveniyoruz diyip, sonra kiralık gönderten kendisi.

Kaldı ki bunlara rağmen dur diyebilirdi. Hayır kurumuyuz ya, gitmek isteyeni bedavaya yolluyoruz.

Kalli-Gerets-Terim gibi hocalarımız şunun kadar rahatlığı bulamadı ya, yanıyorum yanıyorum ona yanıyorum. Adamlar kadromuz daha gerideyken şampiyon yapıyordu bizi. Ulan jk ve Young Boys’a kaybedince 1 haftada baştan takım yaptık lan, bir hafta önce takımdan memnunum diyip bize City’I tutmamızı söylemişti bir de. Galatasaray sayesinde isim yaptı

Ya salak salak açıklamalar. Sıkmaya başladı artık. Ha sen gidip pazartesi günü de kaybet bak neler oluyor bu taraftar sana neler yapıyor. Hiç bahane üretiriz diye düşünmeyin. Bu taraftar o bahaneleri bir tarafınıza monte eder. Hadi yiyorsa pazartesi günü yenilin.

Ulan once yb ye elendin ses etmedik ilk e 8 giremedin sacma sapan yine ok simdi burda batırdin hala bahane ustune bahane atiyorsun biz sana ok dedikce oyunculari kusturen de semsin niye calissinlar kusturursen.

Seni avrupada topçusuz bırakan adamlara teşekkür etmeyi ne zaman bırakacaksın?

Pazartesi kazanama bak neler oluyor anderlecht bile sahadan sildi feneri
En az 3 atman lazim

Son iki ay hocanın hamleleri ve yorumları, oyuncuların fiziği, yönetimin beceriksizliği ve son maçları gördükten sonra şampiyonluk umudum dibe indi. Pazartesi de herkes o golü yiyeceğimizi biliyor. Yeteri kadar atamazsak bnce sonumuz gelir... Üzgünüm

st gilloise ilk yarıda 2 tane sallamis bizim 4 yediğimiz ajax a

ne anlatiyosunuz okan bey kadro darmis da ivir zivir

- Galatasaray’ın fiziksel durumunun düşüşünü neye bağlıyorsunuz? İdman temposunda sorun var mı? Ekstra çalışma yapmayı düşünür müsünüz?

Okan Buruk: "Evet, bir sonraki maçımızı erteleyip ekstra çalışma yapmayı düşünüyoruz (Gülerek).

İyi yükleme yapmıyor diyenler var. 3 günde 1 maç oynuyoruz. Bilimi herkesin bilmesi gerekmiyor ama olayları doğru değerlendirmek gerek.

Koşu mesafemiz mi düşük anlamadım? 109 km koşmuşuz. Bence fiziksel olarak geride değiliz."
109 km nin meresi iyi be adam oha artik

turu bundan değil senin rezil futbol taktiğinden ki taktik demeye bin şahit kaybettik

en kek takımlara puanlar kaybettiğin için turu kaybettik.

suçu sağda sol da arama en suçlusu sensin çık ve kabul et biz de tamam diyelim.

bu arada daralmak fiili olumlu anlamda kullanılır.

okan hoca bir imla hatası yapmış.. daralan şey kötü olmaz

Geri
Üst Alt