GSC Haber Okan Buruk: "Kadromuzun genişliği daraldı... Turu bu yüzden geçemedik"

hocam ortasahanın önemini kavradın mı kavramadın mı fb maçında göreceğiz hala mertens'le falan başlarsan bu işin sonu kötü

Çok genel bir açıklama olmuş detaylı bir açıklama yapmasını beklerdim turu neden kaybettiğimizle ilgili

Geçen sene olanlardan sonra şampiyon olmasak bu yönetim seçilemezdi emin ol

Bu sene de az buz şey yaşamadık, Dursun genel kurula da sürekli yalan söylüyor.

Erdeni en güçlü zamanında yiyebildi şampiyonluğun gelmemesi hiç etki etmez buna normal taraftar hariç kimse ses etmiyo çünkü

Dursunu geç ahlata bile ağzını açan yok yapılanmışlar

İlk döneminde ne skandallar yaşandı + şampiyonlukta yoktu kendi seçim kararı almasa hala kalıyodu şimdi bi şmp olamamayla gitmez

Sacmalamis yine.. yanlis anlasilmasin tekrar gelmesini hayatta istemem yalniz Fatih hoca bu AZ yi iki mactada sakiz gibi cigner gecerdi, ki bukadar bütce ona hic verilmedi.. ispanyol köylüsü Torrent bile kisa bi zamada bi sistem yapti, herif az kalsin icerde Barca yi yeniyordu.

Turu okan hocanin beceriksizliginden kaybettik.adamlar bugün de 6-7 tane çok rahat atarlardı Günay faciayı engelledi.75 milyon euroluk az alkmar takımı seni nasıl bu kadar rezil eder bunu açıklaması gerekiyor.yorgun bitkin mertens neden oynuyordu, cuesta kazigini bize neden soktun Avrupa fatihi okan hocam
Nelsonu bedava gönderip bu cuestayi alan futbol aklı kim?

Okan Buruk: "İlk 8'e kalmayarak şansımızı kaybettik aslında. Oraya çok yaklaşmıştık. Dinamo Kiev maçında bunu bitirebilirdik."

Bunu farketmiş olman şaşırttı hoca

Erdeni en güçlü zamanında yiyebildi şampiyonluğun gelmemesi hiç etki etmez buna normal taraftar hariç kimse ses etmiyo çünkü

Dursunu geç ahlata bile ağzını açan yok yapılanmışlar

İlk döneminde ne skandallar yaşandı + şampiyonlukta yoktu kendi seçim kararı almasa hala kalıyodu şimdi bi şmp olamamayla gitmez
Olm ET kesin dille olmayacağını söylese yine alırdı da bu kadar oy alamazdı zaten.

Neyse fb maçını kaybedersek şampiyonluğu kaybetme ihtimalimiz bayağı yükselecek, o yüzden beraberliğe dahi okay noktasına geliyorum yavaştan.

Şampiyon olursa Okan da yönetimde kalır ama bu kafayla Okan'dan büyük hoca falan olmaz, zaten aklı olsa önce teknik ekibini güçlendirir.

Şampiyon olamadığı an herkes dağılır, Okan kesin gider, Dursun seçim kararı almaz belki ama ciddi muhalefet oluşur zira seçim kararı almazsa seçim olmaz yani

Dirayetli birisi olsan Jelert, Yusuf harici herkes kalırdı ve Frank, Lemina ile 10 yazdirsan turu geçerdik veya Merten gebere kadar oynayacağına Ziyech'den faydalanabilirdin.

5. yıldızı tak başka da beklentim kalmadı senden önümüzdeki sezon 4. falan olacağın kesin zaten, bu sezon ligi bi şekilde al yeter

Takımın bu halde olması normalmiş, biz de çalışmıyorlar mı acaba diyorduk, evet çalışmıyolarmış, okan itiraf etti işte: pszartesi yani 3 gün sonra hatta 4.gün akşamı maç var diye sadece pazar günü taktik antreman varmış, hepsi bu. Pazara kadar yatış. Lan demek ki hep böyleymiş. Rezalet, kepazelik.

Dakika üc dördünce hakeme hey hey kaleci zaman yiyor deyince ben senin yerine utandim. Senden asla büyük takim hocasi olmaz.

Ahhhh bee. Ara transfer donemi olsaydi da kadroyu genisletseydik keske.

Boş yapıyorsun hoca
%100 senin hataların yüzünden elendik
Sezon sonunda yönetim, teknik kadro, çakma scout departmanı dahil hepiniz defolup gideceksiniz inşallah.

rezil taktiğin yüzünden elendik. bir avrupa maçına o taktikle hele tur maçına çıkamazsın

En nefret ettiğim özelliği bu…

Abicim bahane üretme ya

Prag’da da, Beşiktaş’ta da, Kiev’de de, Young Boys’da da bahane ürettin… Artık kes şunu

75 milyon euroluk futbolcuya atalım, 38 yaşındaki veteran yıldıza verelim o nasıl olsa şapkadan tavşan çıkarır diye bir sistem kurduğun için elendik… Rize’yi yendik çünkü ne kalite, ne sistem olarak yeterli değiller… Ama Prag, Young Boys, Alkmaar gibi kalitesi senden düşük olan ama sistemli oynayan takımlara yenildin, yenileceksin…

Eğer derbiye özel hazırlık yapmazsan ona da yenileceksin ama derbilere özel hazırlanıyorsun, daha iyi tanıdığın için hazırlıklarını yapıyorsun..

Geçen yıl iç sahada Prag maçından nesi eksik kadronun orada da Demirbay orta sahada, Berkan sol bekteydi.

O yüzden bahane üretme son 6 Avrupa maçı 4 beraberlik 2 mağlubiyet, lütfen bahane üretmeyi kes ve gerekeni yap!

Bir kere de kabul et, bahanelerin hiç bitmiyor hep rezil hep kötü yeter artık ya

Geri
Üst Alt