GSC Haber Okan Buruk: "Kaleci transferinde Manchester City, PSG ve bizim de içinde olduğumuz bir bağlantı var"

okan hoca toplantılarda konuşmayı beceremıyor maalesef,danışman filan bişeyler tutmalı,net 1 tane cümlesi olmuyor

Soru: "Kaleci transferinde son durum nedir?"

Okan Buruk: "2-3 tane alternatifimiz var. Bu gece bizim için uzun geçecek. 1 kaleci kesinlikle kadromuza katacağız ama şu an ne durumda olduğumuz hakkında bir şey söyleyemiyorum."

hain Barış, seni de unutmayız !!!

bizim, içimizdekiler dışında düşmana ihtiyacımız yok Allah' a şükür, her yerimiz düşman !!!

defol, bu dakikadan sonra sakın ama sakın veda mesajı bile atma paragöz !!!

1 yıldır Muslera'nın yerine kaleci bulamayan Yönetim bakalım 2 günde Barışın yerine adam bulabilecek mi

City edersondan çıkamadığı için donnaruma alamıyordu ve fener edersonu alarak olası donna transferini durdurdu/ ya da biz edersonu isterken fiyat artırarak devreye girdi ve biz keremi UEFA listesine yazdiriyoruz doğru mu duyuyorum, son gelişmeler böyle mi?

okan hoca oyuncularla ilgili kararları neden herzaman yönetime bırakıyor anlamıyorum misal terim bunu asla yapmazdı ,cizgiyi cizerdi net olarak

okan hoca hiç bulasmıyor bu işlere bana bulaşmasın kafasında gibi

100 milyon euro harcayıp şu duruma düşmeyi nasıl beceriyorsunuz abi siz.

Barış için teklif yükseltilmedi, eee ne değişti de geçen haftaki açıklamaları yutuyorsunuz?

öncelikle selam arkadaşlar.barış giderse takım çok büyük dinamizim kaybedecek.sara ve sane çok çok ağır bırakıyor takımı

Geri
Üst Alt