GSC Haber Okan Buruk: "Kaleci transferinde Manchester City, PSG ve bizim de içinde olduğumuz bir bağlantı var"

City edersondan çıkamadığı için donnaruma alamıyordu ve fener edersonu alarak olası donna transferini durdurdu/ ya da biz edersonu isterken fiyat artırarak devreye girdi ve biz keremi UEFA listesine yazdiriyoruz doğru mu duyuyorum, son gelişmeler böyle mi?

Evet doğru renktaş tam olarak bu. Adamlara kıyak geçiyorsun siyaset zoruyla sonra alabilme ihtimalin olan donna transferi patlasın diye gidiyorlar edersona salça oluyorlar basit mantık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada Ederson gelirse, bu yediğimiz golden çok daha fazlasını yiyeceğiz, şimdiden uyarayım.
Aynen öyle olacak. Singo ve Ederson ile o bölgeye 40-45 milyonluk takviye yapıp Sallai, Günay Eren Apo gibi isimlerin oluşturduğu savunma hattından daha fazlasını yiyeceğimizi hissediyorum. İnşallah saçma bir histir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 3 senenin şampiyon takımın hocasisin. Seninde yönetimde sözün geçmiyorsa defol git be adam. Ağırlığını koyamıyorsan kendini hocadan sayma.

Baris ve kerem ayrılık şekli ne demek? Barış gittiyse böyle mi açıklanır? 2 gün kalmış en az 4 eksiğimiz var.

Benim anladığım barış gitmiş

Kaleci işi de muallakta, en son olarak 2 kolu olan birini kaleci getirin der hoca

Kısacası tutmuş vaziyetteyiz

Ya acil olan şey kaleci değil sol stoper bağırıyoruz burada ortasaha eksik kaleci en son şey Allah belanızı versin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yediler Erden Timur'u. Bu kadar para ile kral oyuncular alirdi. Takim da eksik kalmazdi.

Barış için söylediklerinden Barış yolcu olarak görünüyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt