GSC Haber Okan Buruk: "Kanatlarda çok fazla eksiğimiz var"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Okan Buruk: "Bolu'dayız. Çok yakın zamanda burada yaşadığımız facia vardı. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Depremin yıl dönümü hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Sergen hocanın sevgili kardeşi de hakka yürüdü, Yalçın ailesine başsağlığı diliyorum."

Okan Buruk: "Eksiklerimiz var, sakatlıklarımız var. Yunus'un sakatlığı Barış'ın son maçta sakatlığı vardı. Sallai'nin dün idmanda kasığı ağrıdı yarıda bıraktı, o bugün başlayacağımız oyunculardan biriydi."

Okan Buruk: "Kar yağışından dolayı korkumuz vardı ama gelip gördükten sonra, güzel şekilde temizlenmiş. Biraz ağır zemin olacak ama şu an görüntüsü, oynanabilecek bir zemin."

3lüye dönecekse ofansif bir kanata gerek yok yunus bile zor forma sansi bulur
3'lüye dönecek adam 2 aydır gerekirse Berkan'ı sol bek yaparak 4lü oynatıp kanser etti bizi. 3'lüye dönse bile kanatlarımız yeterli değil.

Planlı sakatliklar

salai çakalına bak bu boş maçta oynamamak için kasığım ağrıyor demiş
hemen 500 bin euro iskonto yapmalı yıllık ücretinden.
Biraz agir olmus bence oyuncunun bilegine bastilar esnedi nerdeyse kiriliyordu ona ragmen uc kere oyuna devam etmeye calisti edemedi

Adam yinede idmana cikmis agrisi olunca birakmis
Bazi oyunculara karsi bu art niyeti anlamiyorum sanki adamin aldigi ucreti cebinden oduyorsun

Oyuncu mevkisi olmayan yerde canla basla mucadele ediyor Cakal demeyi kacti demeyo hic dogru bulmuyorum

Biraz agir olmus bence oyuncunun bilegine bastilar esnedi nerdeyse kiriliyordu ona ragmen uc kere oyuna devam etmeye calisti edemedi

Adam yinede idmana cikmis agrisi olunca birakmis
Bazi oyunculara karsi bu art niyeti anlamiyorum sanki adamin aldigi ucreti cebinden oduyorsun

Oyuncu mevkisi olmayan yerde canla basla mucadele ediyor Cakal demeyi kacti demeyo hic dogru bulmuyorum

kanat oyuncusu adam nasıl mevkisi olmayan yer diyosun ki, canla başla da mücadele etmiyo normal bi mücadelesi var
bileğine yapılan hareket ve devam etme konusuna hak verdim
yıllık ücret konusunda cebinden ödeme lafına hak vermedim eminim ücret eleştirmişsindir bi noktada o yüzden bana cebinden mi verion deme hakkın yok.
art niyet de yok ayrıca antep maçının 2. yarısında iyi olduğunu söyledim. ilk yarı baya kötüydü ama hep ilerde kaldı.

12 kisimi oynayacaksın hocam ,bosver takılma

Sana kalsa ortasaha da lazım degildi

Okan hoca : lemina transferine anlam veremedim 12 kişi mi oynayacağız

Geri
Üst Alt