Okan Buruk, Kasımpaşa Karşısında Sol Bekte Kazımcan Karataş'a Forma Verecek

Pva'dan formayı temelli alabilecek bir sezon yakalamışken Kazım'ın yerinde olsam rüyalarımda bile antrenman yaparım.

pva son maçlarda iç ve bekleyen bek olarak dönen toplarda da oyun kurulumunda da fayda sağlıyordu

akerim de yokken hem tecrübeli olması hem de oyun kurulumunda rol alması sebebiyle oynar diye düşünüyorum

pva ismi var cismi yok, hicbir numarasini göremedim bugüne kadar, hollanda pasaportu olmasa kimse yüzüne bakmaz

Yok yabanci siniri kalkmadan bu dertler bitmez. Bence okadar transfer ettik ama keremin hic umrunda olmaz, cünkü benim yerim kolay kolay kimse kesemez düsüncesi hakim, insallah okan lafin arkasinda durup kim formdaysa onu oynatir. Yoksa hala zam istiyorum zam diyip durur.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hatalı bir tercih olur
Son maçın kadrosuyla çıkılmalı
Muslera
Boey-Belson-Emin-PVA
Torreira
Oliveira-Mertens
Yunus-Kerem
Gomis

Rashica oynarsa sol kanatta defansa yardimi fazla adamin o zaman kazimada yardimci olur.Zaten kontra bulamiyoruz rakipler 90dk full defansta.

Sınır olmasa bile pva'nın 11'de yeri yok. çoktan kesik yemesi gerekirdi

Denenmesi gerekli bir hamle.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi yapar. Sırası gelmişti

Yarınki maça olan heyecanım her dakika daha da artıyor. Bu haber de tuzu biberi oldu. PVA'yı gördük artık tanıyoruz. Bizim sol bekimiz olacak düzeyde biri kesinlikle değil. 2 maç mükemmel oynar 8 maç donları doldurur. Kazımcan'ı deneyelim bir şey kaybetmeyiz ama belki çok önemli bir parça kazanabiliriz.

Geri
Üst Alt