Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi van Bronckhorst eleştirilir herhalde"

İnsanlar 22 günde 7 maç yapacağını bildiği için transfer dedi ama sen ne yaptın 12 kişi mi oynucaz dedin. Hiç bahane üretme. Bahane popo gibidir herkeste bulunur hoca

Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilir herhalde. Ülkemizde böyle biliyorsunuz. Biz yendiğimizde Mourinho eleştirildi. 2 haftadır ben eleştirildim. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilecek herhalde."

Hakemi konuşurduk evet ama bu maç nasıl gene buralara geldi diye de okani konusucaktik
Cok gol kacirinca oyle oluyor iste, hep diken ustunde gidiyorsun. Bu sefer savunmamiz bence isini yapti.

Ben yine de gol olsa VAR'dan donecegini dusunuyorum. Biraz kor goze parmak bir pozisyondu. Gri pozisyon degildi bence.

ya bir sus ve "yorgunduk, önümüzde milli ara var, dinlenip hatalarımıza bakacağız" de. işi yuvarla. ne kaybedersin?

22 puan yapmışsın öyle ya da böyle. bjk kaybetmiş. her şey elinde.

hala daha taraftarla didişiyorsun. BİR SUS BE ADAM BİR SUS.

Saga sola saldirmaya birak

3m euro net para aliyorsun

oynattigin oyun rezalet

Cok gol kacirinca oyle oluyor iste, hep diken ustunde gidiyorsun. Bu sefer savunmamiz bence isini yapti.

Ben yine de gol olsa VAR'dan donecegini dusunuyorum. Biraz kor goze parmak bir pozisyondu. Gri pozisyon degildi bence.
Mertens kirmizi penalti penaltıydı son dakika faul faul du hakem kötüydü

o nasil aciklama yahu senin dengin besiktas mi

puu rezillige bak

Bu adamın danışmanı kimse onla yollarını ayırmasi lazım, sürekli bahane konuşan birini taraftar sevmez

HAHAHA ya sen burayı kuş kardeşlerin takımı mı sandın eleştirilerden kurtulmuşmuş.. sen istifa edene kadar susmayacağız yetersizsin..

Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilir herhalde. Ülkemizde böyle biliyorsunuz. Biz yendiğimizde Mourinho eleştirildi. 2 haftadır ben eleştirildim. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilecek herhalde."
Hayirdir? Profesyonel Teknik Direktorler Dayanisma Birligine baskan mi oldun?

Geri
Üst Alt