Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 2.960
- 2.008
- 1.148
Korkunc aciklamalar dusuyo.onume anlik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet, olabilir.Bu saçmalık geçen sezondan beridir var. Bizim ligde fbjk hariç hiç karışmıyor var böyle faul pozisyonlarında. Saha hakemi yorumuna bırakılıyor
Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilir herhalde. Ülkemizde böyle biliyorsunuz. Biz yendiğimizde Mourinho eleştirildi. 2 haftadır ben eleştirildim. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilecek herhalde."
Cok gol kacirinca oyle oluyor iste, hep diken ustunde gidiyorsun. Bu sefer savunmamiz bence isini yapti.Hakemi konuşurduk evet ama bu maç nasıl gene buralara geldi diye de okani konusucaktik
Hala olayi kaciriyorsun da neyse. Seni de boyle kabul ediyoruz.
Mertens kirmizi penalti penaltıydı son dakika faul faul du hakem kötüydüCok gol kacirinca oyle oluyor iste, hep diken ustunde gidiyorsun. Bu sefer savunmamiz bence isini yapti.
Ben yine de gol olsa VAR'dan donecegini dusunuyorum. Biraz kor goze parmak bir pozisyondu. Gri pozisyon degildi bence.
Forumu bırakmışhoca deniz zorluya bağlamış iyice
VAR'dan donecekti gri pozisyon olmadigi icin.donut yemekten düsünemıyorsun sanırım
golü yeyip 1-1 bittikten sonra hakem konusmanın anlamı yok
serdar dursun golü atsa bi önemı yok faulmus falan okana sallanacak
Hayirdir? Profesyonel Teknik Direktorler Dayanisma Birligine baskan mi oldun?Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilir herhalde. Ülkemizde böyle biliyorsunuz. Biz yendiğimizde Mourinho eleştirildi. 2 haftadır ben eleştirildim. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilecek herhalde."