- 5 Eylül 2014
- 80.060
- 62.688
- 4.283
gayet doğru açıklama
Türkiyelilerin seviyesinde
Türkiyelilerin seviyesinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vara bile gitmeyecek verecekti golüVAR'dan donecekti gri pozisyon olmadigi icin.
Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilir herhalde. Ülkemizde böyle biliyorsunuz. Biz yendiğimizde Mourinho eleştirildi. 2 haftadır ben eleştirildim. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilecek herhalde."
Ne basit oynamayi ne de basit konusmasini bilmiyor. Egosu izin vermiyor.ya bir sus ve "yorgunduk, önümüzde milli ara var, dinlenip hatalarımıza bakacağız" de. işi yuvarla. ne kaybedersin?
22 puan yapmışsın öyle ya da böyle. bjk kaybetmiş. her şey elinde.
hala daha taraftarla didişiyorsun. BİR SUS BE ADAM BİR SUS.
VAR'a bile gidecek ve vermeyecekti goluVara bile gitmeyecek verecekti golü
bu ne ?
Daha biraz evvel taraftar ile zıtlaşıyor yazmıştım. Bu açıklamaların ters teptiğini yerli t.direktör nasıl bilmez anlamak güç.Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilir herhalde. Ülkemizde böyle biliyorsunuz. Biz yendiğimizde Mourinho eleştirildi. 2 haftadır ben eleştirildim. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilecek herhalde."
kerem olmasa takım küme düsüyorduNe zaman kume dusmeye yakin oldu Gs ne sacmalıyor bu herif yav ayrica koskoca camiayi 2 şampiyonlukla senmi kurtardin lan
bu ne ?
bu ne ?
bu ne ?