Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi van Bronckhorst eleştirilir herhalde"

Hocam yolun sonuna geliyor gibisin. 2 tık öten ben ders almam veririm diyen Terim.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

sahada emeklese de oynatacan zaten neyin açıklamasını yapıyon ki

Bahsettiği kadronun ekmeğini hala yiyor. 35 milyon euroya Boey'i sattın, 12 Milyon euroya Kerem'i sattın. Üstüne Barış, Berkan, Nelsson bizimle. Fatih Terim zamanında alt yapıdan çıkan Yunus ve giden Emin de var.

Kazanınca eleştiriden kurtulmak gibi bir şey yok. Burası Galatasaray. 1-0 zoraki kazandığın maçtan sonra da çıkıp böyle konuşamazsın. Şut çektirmenin rezillik olduğu Riga Futbol Okulu'ndan 2 gol yedin, berabere kaldın yahu. Boys, beşiktaş, kasımpaşa.. Bu sene rezillik kotasını doldurduk.

Sakatlıktan geldi, ara iyi gelecek diyorsan sen de memnun değilsin demektir.

Bügün iyice zivanadan cikmis, adam sakatlikdan dönmüs diyorsun peki hazir olmadan oynatan sen. Tabi icardi oynamak ister ama sen hocasi degilmisin, daha hatir degilsin demeye cesaret edemiyormusun?

Bu nasil hoca ya sene sonu direk kovun sampiyon olsakta

Hoca dunyanin hangi takiminda sakatliktan donen hazir olmayan adam bu adam kdb rodri vinicus mbappe kim olursa olsun
Sahada yuruyerek hazir hale getiriliyor
Yazik gunah degilmi kosan adamlara

El insaf ya oyuncu sakatliktan doner hazir degilse 15 dakka oynar sonraki mac yarim saat oynar sonra tek devre oynar

Sonra 90 dakka oynar mahalle takimina cevirdiniz klubu icardi bir sakatlik daha yasar ve geriye bu sekilde donerse

Sen Icardi ve Dursun kol kola gidin bu takimdan yeter lan bu nedir

Eleştiriler umrumda değilse, çıkıp 102 puan topladım diye show yapma, madem eleştiri bir yerinde değil, o zaman övgüleri de sen alamazsin

Hocam, burası Galatasaray. Galatasaray'da bırak galibiyeti, şampiyonluklara rağmen eleştiri oluyor, sen ne konuşuyorsun?

Hala gelmiş 13. olduğumuz seneyi konuşuyorsun, yazık. Utandım.

Tam bir Fenerli, Beşiktaşlı gibi rakibin hocasını konuşuyorsun. Çok utandık

Elestiriler umrunda degilmis. Acikcasi sizi takmiyorum diyor. Yakindir hoca yakindir. van Bronchorst ne alaka be adam?

Geri
Üst Alt