Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi van Bronckhorst eleştirilir herhalde"

Icardi'ye yapılan eleştiriler, 'sahada yürüyor' diyorlar, kondisyonu nasıl?

Okan Buruk: "Katılmıyorum. %100ünü vermeye çalışıyor. Bu oyuncu sakatlıktan geldi. Sakatlıktan gelen oyuncunun bu kadar oynamak istemesi çok önemli. Icardi bizim yıldızımız. Bazen sahada durması bile rakipler için ve kendi takım arkadaşları için çok önemli! İki senede yaptıkları ile şampiyon olduk. Bu ara ona da yarayacak ve çok iyi duruma gelecek. Icardi'nin performansından memnunum."
Bu herif ne anlatıyor lan. İzlediğini anlamayacak bir herif bu. Defolup gittiği gün bayramimdir

Bakalim bir yonetici baris alpere yapilan penaltiyi nasil gormediler diye hesap soracak mi

Kanat alternatiflerim olmadığı için Yunus Akgün ve Barış'ın süreleri çok uzadı. Yusuf Demir'i de kullanmamız lazım.
Insan sunu soylerken utanir. Sen degil miydin kanat cok diyen? Sacma sapan transfer politikaniz yuzunden oldu bunlar.

Robot olarak görmediğimiz için 90 dk pres futbolunda vites düşürmeni bekliyoruz. 22 günde 7 maç yapan takım her maçı koş koş oynamaz ki.
Dar rotasyon ve bu maç trafiğiyle bu sistemin bir gerçekliği olmadığını anlayamıyor. Pil bitince Avrupa’da fark yiyeceğiz. Sonra yine ligde 10’da 10 falan şampiyon oluruz bu rakiplere karşı.

Dar rotasyon ve bu maç trafiğiyle bu sistemin bir gerçekliği olmadığını anlayamıyor. Pil bitince Avrupa’da fark yiyeceğiz. Sonra yine ligde 10’da 10 falan şampiyon oluruz bu rakiplere karşı.
Bu sene ligi Avrupadan daha çok önemsiyorum ben. Ligi alsın yeter. Seneye CL izlemek istiyorum.

Biz transfer isteyince bize kızıyordu hoca, şimdi bilmem kaç günde kaçıncı maç diyor. Sanki sürpriz şekilde maç oynuyoruz.

hodjanın biraz sakinleşmesi lazım. faullü açıklamalar yapmakta

Okan hocanın psikolojisi maalesef iyi değil.

Bu açıklamalar egosal açıklamalar değil tam tersi, kendisinin kırılgan bir egoya sahip olduğunu gösteriyor.

Güçlü bir ego sahibi kişi bu açıklamalar yerine tam tersi, daha babacan bir tavırla yorumlar yaparak egosunu gösterirdi. Kırılgan ego sahibiysen böyle konuşursun.

Robot olarak görmediğimiz için 90 dk pres futbolunda vites düşürmeni bekliyoruz. 22 günde 7 maç yapan takım her maçı koş koş oynamaz ki.
Ya da kadrosu 13 kişiden olusuyormus gibi oynatacagina alternatifleri hazırla. 11 milyona aldığın adamı arada oynat.

Geri
Üst Alt