Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi van Bronckhorst eleştirilir herhalde"

Bu adam çok sinir bozucu konuşuyor ya.

RFS rezilliğini Alanyaspor maçıyla kapatamazsın.

Ben anlamadım valla bu açıklamaları neden yaptığını
Kendini kovdurmaya çalışıyor bence
Kaç oyuncu geldi geçti ama kendi dahiyane sistemine uymadığını görünce alayım 3’ümü yavaştan gideyim, sonra kurtarıcı olarak başka zaman gelirim diye düşünüyor herhalde
Resmen taraftara ötüyonuz ama umrumda değilsiniz, şöyle destekleyeceksiniz böyle yapacaksınız demiş yav
Ulan biz senin milyonluk kadroyu heba ettiğin saçma sistemini ve inatla vazgeçmeyişini eleştiriyoruz be
Sen kimsin küme düşme hattındaydınız falan diyecek
Biz 6. da olsak 16. da destekleriz zaten, sen kendine oynattığın oyuna kırmadığın inadına bak
Elğndeki milyonluk yılfızlara dua et kaç maç kurtardılar senin saçma sistemini
Futboldan anlamıyor gelmiş ders veriyor

Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilir herhalde. Ülkemizde böyle biliyorsunuz. Biz yendiğimizde Mourinho eleştirildi. 2 haftadır ben eleştirildim. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilecek herhalde."
Yok seni eleştirmeyelim istediğin gibi at kostur kulüpte. Eleştirileri istemiyorsan dostun acunun Hull City takımına git

Eleştiriler umrumda değilse, çıkıp 102 puan topladım diye show yapma, madem eleştiri bir yerinde değil, o zaman övgüleri de sen alamazsin
E demiş zaten.

Eleştiriler olacak ama hiç umurumda değil. Benim o şekilde kaybedecek vaktim yok! Takıma odaklanmak zorundayım. Eleştiriler beni etkilemiyor. İyi şeyler söylendiğinde de ilgilenmiyorum.

Yok seni eleştirmeyelim istediğin gibi at kodtur kulüpte. Eleştirileri istemiyorsan dostun acunun Hull City takımına git

Benden önce küme düşmemeye oynuyordunuz gibi bir şey ima etmiş ayrıca. Ulan o takım bile avrupada “lan şaka maka Barcelona’yı eleyeceğiz” dedirtmişti taraftara. Sen young boyslara rsflere maskara ettin bizi.

İcardiye toz kondurmuyorsun ama gariban nelssonu, itin gotune sokmayı iyi biliyorsun her maç sonu. Sana topçularin inanır mi ki, sen açıkça ayrımcılık yapıyorsun zaten.
Nelsona kini yüzünden vatandaşı jelerti oynatmadıgı iddia ediliyor

Hoca kafayi yemis cildirmis bunlar nasil aciklamalar Ismail kartal gibi trip atiyor

Hoca sen normal maclar mi kaybettin ?
3-0 onde oldugun macta uc top yapamayarak sacma sapan degisiklikler yaparak mac verdin

Mahalle takimina 2-0 dan mac verdin

Ne anlatiyon bize ilk defami puan kaybediyoruz
Pasa maci 1-0 olsa hadi 2-0 olsa
anlariz da bu anlasilmayacak bir olay suclusun suclu her yerde elestirilir

En basiti demirbay 89 gibi tum stoperleri ileri gonderip topu kaleciye atti az kalsin gol yiyorduk

Oylece seyrettin 90+5 te aynisini yapti golu yedirtti ne yaparsan yap agzinla kus tutsan buyuk hoca olamazsin

E demiş zaten.

Eleştiriler olacak ama hiç umurumda değil. Benim o şekilde kaybedecek vaktim yok! Takıma odaklanmak zorundayım. Eleştiriler beni etkilemiyor. İyi şeyler söylendiğinde de ilgilenmiyorum.

Kaç defa 102 puan topladım diye gerine gerine konuştuğunu hatırlıyorum, medyanın yerinde olsam tek övgü yapmam buna

Basarili olunca sov yapan hoca, butun tebrikleri kabul eden hoca var ama basarisizlik gelince auuvvv beni elestiriyorlar diye agliyor. Gercekten rezil utandirici aciklamalar.

Dogru konusmus

Özelikle linc kültürü konusuna deginmesi cok iyi

Bizdeki elestiri degil linc

Geri
Üst Alt