Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 11.432
- 8.002
- 928
Bu adam çok sinir bozucu konuşuyor ya.
RFS rezilliğini Alanyaspor maçıyla kapatamazsın.
RFS rezilliğini Alanyaspor maçıyla kapatamazsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok seni eleştirmeyelim istediğin gibi at kostur kulüpte. Eleştirileri istemiyorsan dostun acunun Hull City takımına gitOkan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilir herhalde. Ülkemizde böyle biliyorsunuz. Biz yendiğimizde Mourinho eleştirildi. 2 haftadır ben eleştirildim. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilecek herhalde."
E demiş zaten.Eleştiriler umrumda değilse, çıkıp 102 puan topladım diye show yapma, madem eleştiri bir yerinde değil, o zaman övgüleri de sen alamazsin
Yav sen taraftar olsan n'olur olmasan n'olur.hocana hic toz kondurma ama
bi taraftara sövmedıgı kaldı
Yok seni eleştirmeyelim istediğin gibi at kodtur kulüpte. Eleştirileri istemiyorsan dostun acunun Hull City takımına git
sen mısın taraftarYav sen taraftar olsan n'olur olmasan n'olur.
Nelsona kini yüzünden vatandaşı jelerti oynatmadıgı iddia ediliyorİcardiye toz kondurmuyorsun ama gariban nelssonu, itin gotune sokmayı iyi biliyorsun her maç sonu. Sana topçularin inanır mi ki, sen açıkça ayrımcılık yapıyorsun zaten.
bu ne ?
E demiş zaten.
Eleştiriler olacak ama hiç umurumda değil. Benim o şekilde kaybedecek vaktim yok! Takıma odaklanmak zorundayım. Eleştiriler beni etkilemiyor. İyi şeyler söylendiğinde de ilgilenmiyorum.
Bu nasil bir aciklama
Lidere selam durMilete taraftarlik öğretiyor. 2001 de takımını satan adam