Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi van Bronckhorst eleştirilir herhalde"

gayet doğru açıklama
Türkiyelilerin seviyesinde

Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilir herhalde. Ülkemizde böyle biliyorsunuz. Biz yendiğimizde Mourinho eleştirildi. 2 haftadır ben eleştirildim. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilecek herhalde."

Niye eleştirildiğini neyin eleştirildiğini bilmiyor olamaz
Bizi bjk fener taraftarlarıyla karıştırıyor
Biz 2, 3 farka rağmen oyun şeklinde değişiklik yapmamasını eleştiriyoruz ama katır inadı vazgeçmiyor
Şimdi de oyuncuları kalkan edip hedef saptırmaya çalışıyor, taraftarla zıtlaşıyor
Ömrünü kendi kısaltıyor

Ne anlatıyor bu lale? Önemli bir kısım taraftarla bağı tamamen koptu zaten. Geri kalanlarla da kopartmayı kafaya koymuş belli ki.

Gidişatı hiç iyi değil birinin uyarması lazım.

trip atmaya baslamissin , hayirdir hocaaaa

ya bir sus ve "yorgunduk, önümüzde milli ara var, dinlenip hatalarımıza bakacağız" de. işi yuvarla. ne kaybedersin?

22 puan yapmışsın öyle ya da böyle. bjk kaybetmiş. her şey elinde.

hala daha taraftarla didişiyorsun. BİR SUS BE ADAM BİR SUS.
Ne basit oynamayi ne de basit konusmasini bilmiyor. Egosu izin vermiyor.

Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilir herhalde. Ülkemizde böyle biliyorsunuz. Biz yendiğimizde Mourinho eleştirildi. 2 haftadır ben eleştirildim. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilecek herhalde."
Daha biraz evvel taraftar ile zıtlaşıyor yazmıştım. Bu açıklamaların ters teptiğini yerli t.direktör nasıl bilmez anlamak güç.

Beğenmeyen City, Real tutsun açıklamasından beri taraftara laf sokuyor adam. Bir değil, iki değil.

Ya hoca yapma allahini sevesen. Son 2 macta comeback veren 11 le ciktin.
Senden forma adaleti istiyoruz. Farkli oyun plani istiyoruz. Yedek oyunculari küstürmemeni istiyoruz. Klübende Bats varken sen RFS macinda Osimhen olsaydi farkli olurdu diyorsun

Eyvah eyvah açıklamalara gel okudukça şaşırıyorum

Geri
Üst Alt