Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.487
- 26.787
- 1.873
Transferler için limitimiz yok. Limiti açmamız gerekiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca önce İlerde 3 pas yaptırsın benceBu olay doğru. PL o yüzden PL, oyun o kadar akıcı ve hızlı ki, izleyenlere seyir keyfi sunuyor. Biz ise işkence izliyoruz ancak. Kronik bir sorun bu.
Hoca her maç Zaha’ya gömmeyi adet edinmiş malesef hiç hoş durmuyor..Okan Buruk: "Bugün Kerem Aktürkoğlu ile maça başlıyorsam, demek ki onun burada kalmasını istiyorum. O da sahadaki performansıyla bunu destekledi. Benim imzalı oyuncularımsa, hepsini kullanmaktan yanayım. Zaha'ya da söyledim, 'Senin burada olman bizi rahatsız etmez, Konya'ya gelebilirsin' dedim. Transfer sürecinde olduğu için Konya'ya gelmek istemedi."
"Transferler için limitimiz yok. Limiti açmamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak da limitin açılması için bir faktör."
Bu oyuncu gitmezse napacak simdiVazgeçtim tekrar geliyorum
"Zaha'ya da söyledim, 'Senin burada olman bizi rahatsız etmez, Konya'ya gelebilirsin' dedim.
Allah razı olsun ne iyi davranmissin
Gitsin diye herşeyi yapıyor all-in yaptı bugün de..Bu oyuncu gitmezse napacak simdi
Sonraki maç kamuoyu önüne atılacak ve muhtemelen bu isim köhn olacakBu oyuncu gitmezse napacak simdi
onu da ali çamdalı söylesin...Muslera da yarım saat ayağında tutuyor topu hoca
Hoca yönetime söyle o zaman Zaha, Oliveira, Dubois'i gönderip açsınlar limit yöneticilik aynı zamanda göndermeyi de bir şekilde başarabilmektir.Okan Buruk: "Transferler için limitimiz yok. Limiti açmamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak da limitin açılması için bir faktör."