Okan Buruk: "Kerem Aktürkoğlu ile maça başlıyorsam, demek ki onun burada kalmasını istiyorum"

Artık transfer yapamayacağımıza ne kadar emin olduysa Okan Hoca bari gitmiyorsa Zaha yı kullanalım diyor

Okan Buruk: "Elias Jelert bir sakatlıktan çıktı, küçük bir ağrısı vardı, onu riske etmedik. Net bir sezon başı geçirmedi takımıyla, orada da biraz daha full olarak gelmedi. Süresi her geçen gün artacak. Takıma adapte oluyor. Genç ama tecrübeli bir oyuncu. Bunu da gösterecek."

Okan Buruk: "Ben orta saha oyuncularımdan çok memnunum. Gabriel Sara yeni geldi, takıma ve oyuna alışacak. Daha çok risk alacak."

zaha ziyech ile başlamıyosam demek ki onun burdan gitmesini istiyorum demek mi bu

Okan Buruk: "TFF'ye teşekkür etmek istiyorum. Biz erteleme talebinde bulunmamıştık ama Başakşehir'in böyle bir talebi olmuştu, devamında bize de danışıldı. Bizler Play Off için iyi olacağını söyledik, sonra zaten böyle erteleme olacağını kimse istemiyor, birçok ülkede uygulanıyor zaten. Geçen sene de uygulanmıştı bu."

Okan Buruk: "TFF başkanımız da yapılan hatalarla ilgili cezaların verileceğini hep söylüyor. Türk hakemlerine güveniyoruz onlar da rahat olsunlar doğru karar versinler en iyisini yapsınlar. Sezon başında kimseyi de baskı altına almadan yani burada bir sonraki maçta avantaj yaratmak için açıklama yapanlar oluyor, objektif olarak hakemlerin performansı değerlendirilecektir. Kötü niyet, art niyet aramıyoruz ama VAR müdahalesi yanlıştı."

Okan Buruk: "Transferler için limitimiz yok. Limiti açmamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak da limitin açılması için bir faktör."[/B]

Yemin ederim çıldıracağım. Kerem ile ilgili yorumlarına bir şeyler diyecektim de değmez sinir olmaya. Yordu artık hoca.

Yalnız alıntıladığım yer önemli. Ya hoca limit ile kasadaki parayı karıştırıyor. Ya da cidden bazı şeyleri bilmiyor. Bilmiyorsa cidden acınacak durumdayız.

Limitimiz var. Hemde 35 milyon euro civarında. Yahu en basitinden şikeciler deli para harcadılar. Limitleri kalmadı diye transfer yapamıyorlar. Biz ne harcadık Allah Aşkına. -9 milyondayız bonserviste. Adamlar -47'de. Üstelik bizim harcama limitimiz adamlardan daha yüksek. Matematik yahu. Matematik. Salak mı taraftar.

Paramız yok dese bir nebze anlarım ama sorarım arkadaş geçen sene kulübün kasasına 200 milyon eurodan fazla para girdi. Mali tablolar öyle diyor. Bu sene taksitli 2 oyuncu aldık ve ilk ödemeleri ikisinin toplamı 3.5 milyon euro. O zaman para neredeeeee? Nereye harcandı arkadaş?

Ayrıca cl girince o yılki harcama limiti değişmiyor ki. Gitsin baksın hoca tff deki yönetmeliği okusun. Harcama limitleri 1 sezon önceki başarıları baz alınarak çıkartılıyor. Bu sene cl girersek bu değer artı olarak seneye olan harcama limitine girecek.

Açık açık desin. Kulüpte kasada para kalmadı. Birileri yedi. Cl den gelen ayakbastı parası ile harcama yapacağız desin.

Okan hoca taraftarın gözünün içine bakarak nasıl yalan söyler aklım hayalim almıyor.

Okan hocama konyayi rahatlikla 3-0 yenmesi için bir 20m euro daha harcamak lazim böyle olmayacak.

Yemin ederim çıldıracağım. Kerem ile ilgili yorumlarına bir şeyler diyecektim de değmez sinir olmaya. Yordu artık hoca.

Yalnız alıntıladığım yer önemli. Ya hoca limit ile kasadaki parayı karıştırıyor. Ya da cidden bazı şeyleri bilmiyor. Bilmiyorsa cidden acınacak durumdayız.

Limitimiz var. Hemde 35 milyon euro civarında. Yahu en basitinden şikeciler deli para harcadılar. Limitleri kalmadı diye transfer yapamıyorlar. Biz ne harcadık Allah Aşkına. -9 milyondayız bonserviste. Adamlar -47'de. Üstelik bizim harcama limitimiz adamlardan daha yüksek. Matematik yahu. Matematik. Salak mı taraftar.

Paramız yok dese bir nebze anlarım ama sorarım arkadaş geçen sene kulübün kasasına 200 milyon eurodan fazla para girdi. Mali tablolar öyle diyor. Bu sene taksitli 2 oyuncu aldık ve ilk ödemeleri ikisinin toplamı 3.5 milyon euro. O zaman para neredeeeee? Nereye harcandı arkadaş?

Ayrıca cl girince o yılki harcama limiti değişmiyor ki. Gitsin baksın hoca tff deki yönetmeliği okusun. Harcama limitleri 1 sezon önceki başarıları baz alınarak çıkartılıyor. Bu sene cl girersek bu değer artı olarak seneye olan harcama limitine girecek.

Açık açık desin. Kulüpte kasada para kalmadı. Birileri yedi. Cl den gelen ayakbastı parası ile harcama yapacağız desin.

Okan hoca taraftarın gözünün içine bakarak nasıl yalan söyler aklım hayalim almıyor.
Boşver umarim oyuncu alinmaz dogrusunu alamiyorlar zaten.

Bir siyahı süratli kanat almadan sezon zor biter söyleyim. Ayrica tüm takım torreira ya bağlı. Torreira Allah korusun 3-4 hafta sakatlansa 3-4 hafta puan falan alamayız. Birde FİZİKLİ ön libero lazım torreirayi rahatlatacak. Elimizde verratti var kullanamiyoruz.

Şaka mısın sen ya?

Hem yerin dibine sok, transferi yatınca Konya'ya gelebilirsin de?
ronaldinho'nun oğlu joao mendes (19):

0 maç
0 gol
0 assist

çağlar akarca (40):

0 maç
0 gol
0 assist

bence sayın hocamız okan buruk ile 2. tekil şahıs zemininde konuşmayı hak edecek bir futbol kariyerin var. sonuçta r10'un oğlu ile aynı.

Para edecek oyuncularin kalmasini istiyorsan niz neyle transfer yapacagiz?

İyi de bu 100 senedir böyle 100 sene de böyle olacak
Değildi. En azından Konya ve benzer deplasmanlarda yoktu bu eskiden. Bazı deplasmanlarda 1 puan iyidir diyorduk. Şimdi ise istisnasız bütün anadolu takımları kendi sahalarında olsa da, kaçıncı hafta olursa olsun farketmiyor, maçın başından itibaren oyunu her anlamda soğutmaya çalışıyor. Taç, aut, faul alma, sakatlık bahaneleri, kornerler, aklına ne gelirse. Maçın seyir zevki de gidiyor böylece. Rakip de tempo yapamıyor, iş bireysel performansa yönlenmeye başlıyor. Eskiden daha cesur ve futbol oynamaya çalışan rakip takımlar görebiliyorduk.

Ben ligin kalitesinin düşmesine bağlıyorum bu durumu ve çok yadırgamıyorum. Hemen hemen her anadolu kulübünün ilk hedefi ligde kalmak üzerine, transfer zaten yapamaz oldular. Ama Okan hoca da bu durumdan şikayet edip basın toplantısında bahsederse yanlış demem. Empati yapacak hali yok sonuçta. İzlerken izleyiciyi de sıkmaya başladı bu durum artık.

Geri
Üst Alt